Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 12 /22:35

Vilniuje susidūrė keturi automobiliai, nukentėjo šešiolikmetis, gausiai sningant mašinos sostinės gatvėse dužo iki vėlyvo vakaro

Trečiadienio vakarą Vilniuje pradėjus gausiai snigti, sostinės gatvėse pradėjo formuotis grūstys, pasipylė avarijos. Tarp daugybės techninių eismo įvykių, policija užregistravo ir dvi avarijas, kuriose nukentėjo žmonės.
Sniegas Vilniuje
Sniegas Vilniuje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Įvykio liudininko Petro nuotr./Avarija ant estakados Ukmergės g.
Įvykio liudininko Petro nuotr./Avarija ant estakados Ukmergės g.

Kaip redakcija sužinojo Vilniaus policijoje, apie 17.54 val. Geležinio Vilko g. susidūrė net keturi automobiliai - „Volkswagen“, „Audi“, „Opel“ ir „Mazda“.

Per avariją nukentėjo šešiolikmetis. Jis nuvežtas į ligoninę.

Šiek tiek anksčiau, apie 17.15 val., Verkių g., ties prekybos centru „Medžio centras“, automobilis partrenkė pėsčiąjį (gim. 1988 m.). Jis irgi nuvežtas į ligoninę.

15min.lt nuotr./Automobilio Audi avarija Ukmergės g.
15min.lt nuotr./Automobilio „Audi“ avarija Ukmergės g.

Tuo pat metu Vilniuje formavosi automobilių grūstys, slidžiose gatvėse įvyko nemažai avarijų, kuriose žmonės nenukentėjo.

Sinoptikai prognozuoja, kad snygis tęsis visą naktį, taip pat ir ketvirtadienį. Tad pareigūnai eismo dalyvius ragina būti atidžius.

Papildyta 22.35 val.: Sostinėje gausiai sningant, avarijas policija registravo iki vėlyvo vakaro. Dauguma jų buvo techninės, žmonės nebuvo žalojami.

15min.lt nuotr./Automobilio Audi avarija Ukmergės g.
15min.lt nuotr./Automobilio „Audi“ avarija Ukmergės g.

Šiek tiek prieš 22 val. beveik vienu metu du eismo įvykiai buvo užregistruoti Ukmergės g. Ant estakados virš Geležinio Vilko g. blaivios moters vairuojamas automobilis „Opel Corsa“ trenkėsi į atitvarus. Į įvykio vietą atskubėjo ne tik policijos patruliai, bet ir ugniagesiai gelbėtojai.

Žmonės per incidentą nenukentėjo.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Automobilis Audi po avarijos
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Automobilis „Audi“ po avarijos

Beveik tuo pat metu Ukmergės g., netoli prekybos centro BIG, nesuvaldytas automobilis „Audi“ pakibo ant priešingos krypties eiso juostas skiriančios tvoros. Ir šiuo atveju žmonės nenukentėjo.

Portalas eismoinfo.lt praneša, kad hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, naktį daug kur pasnigs. Žemiausia temperatūra nuo 5 iki 12 laipsnių šalčio.

Trečiadienio vakarą ryinėje šalies dalyje vairavimo sąlygos buvo sudėtingos. Čia, o pat Klaipėdos bei Šilutės rajonuose, protarpiais snyguriavo. Šalčininkų ir Vilniaus rajonuose dėl snygio kelių dangos buvo padengtos sniego sluoksniu, su provėžomis. Barstomi buvo magistraliniai ir krašto keliai.

Naktį daug kur Lietuvoje numatomas snygis. Kelininkai įspėja vairuoti atidžiai.

VIDEO: Dvi smulkios avarijos Vilniuje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius