Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Vilniuje susidūrė keturi automobiliai, nukentėjo žmogus (nuotraukos, atnaujinta 22.39 val.)

Vienas žmogus buvo sužalotas trečiadienio vakarą Vilniaus centre vienas po kito susidūrus keturiems automobiliams.
Avarijos vietoje
Per šią avariją buvo sužalotas žmogus. / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Incidentas įvyko tarp 20 val. ir 21 val. Geležinio Vilko gatvėje, visai greta Vilniaus pedagoginio universiteto transporto žiedo.

Visų pirma į pristabdžiusį automobilį Peugeot trenkėsi Audi. Iš paskos važiuojančio sportinio automobilio BMW vairuotojas, vengdamas susidūrimo, rėžėsi į stulpą, tačiau nekliudė susidūrusių mašinų.

„Pirmoje juostoje stovėjo automobilis. Kelios mašinos prieš mane staiga stabdė, stabdyti buvau priverstas ir aš. Audi važiavo iš paskos ir nespėjo sustoti", – avarijos vietoje 15min.lt žurnalistui pasakojo automobilio Peugeot vairuotojas.


Žiūrėti Vilniuje susidūrė 4 automobiliai, sužalotas žmogus didesniame žemėlapyje

Pasak vaikino, kadangi BMW nekliudė susidūrusių automobilių, o žmonės per incidentą nenukentėjo, Audi ir Peugeot vairuotojai pradėjo pildyti avarijos deklaraciją.

„Mes jau sėdėjome mašinoje, pildėme deklaracijas. Gal po 15 minučių nuo Šeškinės kalno atvažiavo tas mažiukas Peugeot. Jo vairuotoja taip pat nespėjo sustoti ir rėžėsi į BMW“, – pasakojo avarijos dalyvis.

Nuo smūgio BMW sukosi ir kliudė greta stovintį to paties automobilio vairuotoją,  jį sužalojo ir atsitrenkė į priekyje stovinčią Audi. BMW vairuotojas išvežtas į ligoninę.


Žiūrėti Vilniuje susidūrė 4 automobiliai, sužalotas žmogus didesniame žemėlapyje

„Smarkiai lijo ir buvo slidu. Po to čia dar kelios mašinos vos išvengė susidūrimo. Slydo ir vos neatsitrenkė į mūsų automobilius", – 15min.lt žurnalistui sakė į BMW atsirenkusios mašinos Peugeot vairuotoja.

Avarijos aplinkybes tiria Vilniaus kelių policija. Pirminiais duomenimis, visi į avariją pakliuvę vairuotojai buvo blaivūs.

Jei norite peržiūrėti nuotraukas iš avarijos vietos, spauskite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius