Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 18 /17:04

Vilniuje susidūrė VW ir „Citroen“, nukentėjo mama ir 2 metų mergytė (patikslinta)

Sostinės Sukilėlių gatvėje pirmadienio vakarą susidūrus dviem transporto priemonėms medikų pagalbos prireikė dviem nukentėjusiesiems. Teigiama, kad „Citroen“ automobilį vairavo girtas vyras, kuris lenkdamas autobusą priešpriešinėje juostoje kaktomuša rėžėsi į „Volkswagen“. Šia mašina važiavo moteris su vaiku – motiną ir nukentėjusią mažametę išsivežė greitoji.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Vidmanto Balkūno/15min.lt nuotr.

Pranešimas apie šią eismo nelaimę gautas pirmadienį 16 val. 21 min.

Į įvykio vietą sostinės Rasų seniūnijoje skubiai išsiųsti ne tik policijos bei greitosios, bet ir ugniagesių gelbėtojų ekipažai.

Pagal Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio turimą informaciją, Sukilėlių gatvėje prie pėsčiųjų perėjos susidūrė automobiliai „Citroen“ ir „Volkswagen“.

Patikslintais duomenimis, nukentėjo moteris ir vos 2 metų mergytė. Teigiama, kad abi nukentėjusiosios po susidūrimo liko sąmoningos. Kokių traumų jos patyrė, kol kas neaišku.

Neoficialiais duomenimis, „Citroen“ vairavęs vyras buvo neblaivus. Sukilėlių gatvėje lenkdamas autobusą, jis išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir kaktomuša rėžėsi į VW, kuriuo keliavo jauna moteris su vaiku.

Apie eismo nelaimę gelbėtojams pranešė pro šalį važiavęs vairuotojas. Tapote įvykio liudininku? Pastebėjimus, nuotraukas ir filmuotą medžiagą prašome siųsti 15min@15min.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius