Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2017 10 16 /18:53

Vilniuje susidūrė trys automobiliai: įtariamas kaltininkas skriejo maždaug 150 km/h greičiu

Pirmadienį 18.00 val. Bendrajame pagalbos centre gautas pranešimas apie tai, kad Vilniuje, Pergalės ir Pramonės gatvių sankryžoje susidūrė trys lengvieji automobiliai – „Volkswagen“, „Seat Toledo“, „Toyota Avensis“.
Avarija Pergalės ir Pramonės gatvių sankryžoje
Avarija Vilniuje / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Į įvykio vietą išsiųstos Vilniaus priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos.

Informacija apie įvykį perduota Vilniaus greitosios medicinos pagalbos stočiai, Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Iš karto po įvykio pranešta, kad yra nukentėjusių, vienas iš jų prispaustas. Pastarąjį iš automobilio išvadavo ugniagesiai, supjaustę automobilį. Nukentėjusįjį į greitosios pagalbos automobilį nunešė su kaklo įtvaru. Kitiems eismo įvykio dalyviams medikų pagalbos neprireikė.

Pirminiais duomenimis, avarija įvyko, kai automobilio „Toyota Avensis“ vairuotojas dideliu greičiu – maždaug 150 km/h – atskriejo nuo Stepono Batoro g. pusės, pavojingai manevruodamas, degant raudonam šviesoforo signalui, bandė kitus automobilius apvažiuoti dešine juosta, tačiau rėžėsi į „Volkswagen“ automobilį, pakilo į orą ir galu kliudė kitą mašiną – „Seat Toledo“. Pastaruoju važiavo dvi merginos.

Liudininkai pasakojo, kad vairuotojas, sukėlęs eismo įvykį galimai buvo neblaivus, tačiau alkoholio kvapas nuo jo nesklido. Įvykio kaltininkas esą bandė bėgti, tačiau jį sulaikė praeiviai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius