-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje tęsiasi svetimų ginklų manija

Pranešama apie svetimo turto pagrobimo atvejį sostinėje. Tai jau ne pirmas atvejis šiomis dienomis, kai iš vilniečių namų dingsta ginklai – praėjusį savaitgalį užfiksuotos dar bent trys panašios vagystės.
Neatsargiai ginklą saugojęs medžiotojas pats tapo auka – apšvarino vagys.
Medžiotojo ginklas / Martyno Vidzbelio/„Scanpix“ nuotr.

Rugpjūčio 13-16 d. Vilniuje, Juodvarnių Sodų 17-ojoje g., iš R.J. (gimusio 1974 m.) namo, išdaužus langą, pavogtas seifas, kuriame buvo pistoletas „Walther 822“ (leidimas išduotas savigynai), graižtvinis šautuvas „Browning Barz 3006 Springfield“, lygiavamzdis šautuvas „TOZ 63“ (leidimai išduoti medžioklei) ir šoviniai. Nuostolis – 10 500 litų.

Vagystės aplinkybės tiriamos, trečiadienį praneša Policijos departamentas.

Neseniai 15min.lt rašė, kad rugpjūčio 10-15 d. Vilniuje, Algimanto Mackaus g., iš J.P. (gim. 1957 m.) namo, atstūmus langą, pavogtas 12-to kalibro lygiavamzdis šautuvas „LU MAR SCIROCCO“, 7-to kalibro graižtvinis šautuvas „SAUER 80“ (leidimai išduoti medžioklei), 9 mm kalibro pistoletas „KEVIN ZP 98“, 5,6 mm kalibro pistoletas „MARGO“ (leidimai išduoti savigynai), televizorius ir pinigai (kiekis tikslinamas).

Savaitgalį Vilniaus policija buvo užregistravusi dar mažiausiai du atvejus, kai iš gyventojų būstų dingo ginklai. Rugpjūčio 12-14 d. Varnės g., iš A.K. (gim. 1957 m.) namo, išlaužus langą, pavogta juvelyrinių dirbinių, du seifai, kuriuose buvo du 12-to kalibro lygiavamzdžiai šautuvai „IZH 58 MA“ ir IZH 12 (leidimai išduoti medžioklei) bei 30 šovinių.

O sekmadienį Karmelitų g., iš N.B. (gim. 1955 m.) buto, patekus pro palėpės langą, pavogti du nešiojami kompiuteriai ir 9 mm kalibro pistoletas „Beretta 84F“ (leidimas išduotas savigynai) su dvejom apkabom ir 27 šoviniais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius