Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 11 /17:21

Vilniuje užsidegė ir sprogo du vaikus vežusios moters „Ford Focus“

Antradienio pavakarę judriausio eismo metu sostinės Kedrų gatvėje liepsnojo „Ford“ automobilis. Su dviem vaikais keliavusi moteris spėjo laiku išlipti iš transporto priemonės – sprogimas sostinės Naujamiestyje nugriaudėjo ją gesinant. 15min.lt fotoreporteris Julius Kalinskas, įvykio vietoje atsidūręs anksčiau nei ugniagesiai, nufilmavo karščiausius šio gaisro epizodus.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Žmonių aukų nepareikalavusi nelaimė įvyko apie 16.45 val.

Iš automobilio „Ford Focus“, važiavusio Kedrų gatve, iš pradžių pasirodė tik tamsūs dūmai. Tačiau jau netrukus transporto priemonė liepsnojo atvira ugnimi.

Karšti įvykiai šio antradienio pavakarę užfiksuoti palyginti ramioje Kedrų gatvėje, esančioje netoli Savanorių prospekto ir Žemaičių gatvės sankryžos, netoli sporto klubo „Impuls“ (buvusio telekomo sporto komplekso).

Kaip 15min.lt pasakojo įvykio liudininkai, „Ford Focus“ su dviem vaikais važiavusi moteris saugiai sustojo, išlipo iš transporto priemonės ir kažko ieškojo jos bagažinėje. Netrukus dūmus pakeitė atvira liepsna. Tapo aišku, kad be profesionalių ugniagesių gelbėtojų pagalbos nebus apsieita.

Tuo tarpu kiti vairuotojai, kurių mašinos stovėjo greta, laiku suskubo patraukti savuosius „ratus“ atokiau.

Karščiausius gaisro epizodus užfiksavo anksčiau nei ugniagesiai į įvykio vietą atvykęs 15min.lt fotoreporteris Julius Kalinskas. Per porą minučių į gaisrą atvykusiems gelbėtojams gesinant liepsnojančią mašiną, driokstelėjo sprogimas (vaizdo įrašo 1 min. 7 sek.). Viena iš versijų – galėjo sprogti variklio skyriuje įtaisytas akumuliatorius.

VIDEO: Vilniuje dega automobilis

Dramatiško įvykio padarinius fiksavo ir vilnietė Justina.

Ugnis „Ford Focus“ automobilį, nepaisant ugniagesių pastangų, suniokojo visiškai.

Gaisro metu policija eismą Kedrų gatve buvo visiškai uždariusi. Žemaitės gatve transportas judėjo lėčiau nebent dėl to, kad labiau smalsūs nei skubantys vairuotojai stebėjo, kas dedasi.

Įvykio priežasčių ir aplinkybių tyrimas tęsiamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius