Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje vagys į juvelyrinių dirbinių parduotuvę „Akropolyje“ įvažiavo automobiliu (nuotraukos, papildyta 12.04 val.)

Vilniuje vagys įžūliai apiplėšė juvelyrinių dirbinių parduotuvę – į ją nusikaltėliai įvažiavo automobiliu. Apiplėšimas truko 40 sekundžių, nuostoliai siekia 50 tūkstančių litų.
Įvykio vietoje
Nuotrauka iš įvykio vietos / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Nusikaltimas įvykdytas apie 4.15 val. Kaip antradienio rytą sakė policijos generalinio komisaro pavaduotojas Visvaldas Račkauskas, nusikaltimas nustebino įžūlumu.

„Nusikaltėliai į viename sostinės prekybos centre esančią juvelyrinių dirbinių parduotuvę įvažiavo automobiliu. Jie susišlavė, ką greitai galėjo pačiupti, ką sugebėjo greitai paimti", – sakė V.Račkauskas.

Susišlavę juvelyrinius dirbinius, vagys tuoj pat išvažiavo.

Vilniaus policija dėl įvykio pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Papildyta 12.04 val.: Aiškėja, kad nusikaltėliai apiplėšė prekybos centre „Akropolis“ esančią juvelyrinių dirbinių parduotuvę. 15min.lt žiniomis, į prekybos centrą nusikaltėliai automobiliu įvažiavo atbulomis.

Iš automobilio iššokę du kaukėti vyriškiai susišlavė juvelyrinių dirbinių apytikriai už 50 tūkst. litų ir iš karto išvažiavo. Šaltinių teigimu, parduotuvės apiplėšimas truko vos 40 sekundžių.

Prekybos centrą saugo saugos tarnyba „Eurocash“. Jos vaizdo kamerų užfiksuotas vaizdas tyrimui kol kas nepadeda – parduotuvėje tamsu, automobilis panašus į taksi, tačiau jo numerių nesimato.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius