Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje vėl bandyta apiplėšti lombardą, vienas nusikaltėlis peršautas (nuotraukos, video, atnaujinta 19.03 val.)

Vilniaus senamiestyje penktadienio vakarą trys nusikaltėliai nesėkmingai bandė apiplėšti lombardą. Per apiplėšimą įvyko susišaudymas, vienas banditas peršautas.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Trys kaukėmis veidus prisidengę plėšikai į lombardą Trakų g. įbėgo apie 17.15 val. Vienas iš karto šovė iš pistoleto, kitas plaktuku pradėjo trankyti vitrinas ir bandė šluotis jose buvusį auksą.

Tačiau nusikaltėliai neįvertino aplinkybės, kad parduotuvėje buvę darbuotojai (vienų šaltinių teigimu, tai buvo direktorius, kitų - apsaugos darbuotojas) gali būti ginkluoti. Įvyko susišaudymas, du banditai spruko pro duris, vienas (pasak liudininkų, tai buvo plėšikas, kuris lombardo viduje šaudė) peršautas liko gulėti ant lombardo grindų. Ant lombardo grindų liko ir jo pistoletas.

Iš karto po nusikaltimo policija blokavo Trakų gatvė, kadangi sprukdami nusikaltėliai ant važiuojamosios kelio dalies išbarstė auksą, kurį spėjo pasigriebti. Peršautas plėšikas su policijos apsauga greitosios pagalbos automobiliu išvežtas į ligoninę. Jam peršauta koja.

Per incidentą buvo peršautas ne tik nusikaltėlis, bet ir vienas gatvėje stovėjęs automobilis.

Policija pradėjo tyrimą. Kadangi vienas banditas sučiuptas, pareigūnai teigia, kad jo bendrus išsiaiškinti nebus sudėtinga.

VIDEO: Vilniuje vėl bandyta apiplėšti lombardą

Pastaruoju metu Vilniuje vienas po kito apiplėšti keli lombardai ir juvelyrių dirbinių parduotuvės. Ar penktadienio vakarą sostinės senamiestyje siautėję nusikaltėliai susiję su ankstesniais nusikaltimais, kol kas nežinoma.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius