Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje vėlų vakarą Švedijos kronas iš moters pagrobęs plėšikas sulaikytas prie banko

Patyrusių pareigūnų įžvalgos pasitvirtino – vėlyvą vakarą plėšikas, iš moters atėmęs Švedijos kronas, netrukus atvyko jų išsikeisti į naktį dirbantį Vilniaus banką. Vyras sulaikytas.
Švedijos kronos
Švedijos kronos. Asociatyvinė nuotr. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Gegužės 6 d., antradienį, apie 21.50 val., Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai gavo pranešimą, kad Vilniuje, Viršuliškių gatvėje, buvo įvykdytas plėšimas.

Užpuolikas nuo 47-erių L.Č. peties nutraukė rankinę, kurią savininkė įvertino 4 500 Lt, Rankinėje buvo piniginė, 100 Lt vertės, su asmens tapatybės kortele, vairuotojo pažymėjimu, dviem banko kortelėmis, taip pat rašiklis „Parker“, kurio vertė 500 Lt, taip pat kita piniginė, vertė 800 Lt, kurioje buvo 100 000 Švedijos kronų, t.y. 3 700 Lt, bei 400 Lt grynaisiais pinigais, du mobiliojo ryšio telefonai, raktai nuo buto ir automobilio, kosmetika.

Moteris dėl daugybinių kūno sumušimų kreipėsi į ligoninę.

Pareigūnai turėjo pagrindo manyti, kad plėšikas nekantraus iškeisti pinigus, todėl paskambino į „Medicinos banką“, esantį Vilniuje, Geležinkelio g., ir įspėjo apie naktį Švedijos kronas norinčius iškeisti asmenis nedelsiant pranešti Bendrojo pagalbos centro telefonu 112.

Apie 1 val. 30 min Patrulių rinktinės pareigūnai buvo informuoti, kad minėtame banke bandoma iškeisti Švedijos kronas. Nuo banko automobiliu nuvažiuojanti bandęs įtariamasis buvo sulaikytas.

Automobilį vairavo 25-erių R.K., o šalia jo sėdėjo bendraamžis M.K. M.K. prisipažino įvykdęs plėšimą, jo piniginėje rasta Švedijos kronų. Grobikas papasakojo paėmęs pinigus ir telefonus, o rankinę išmetęs į šiukšlių konteinerį – nuvykę patruliai ją rado. 

Abu vyrai buvo pristatyti į policijos komisariatą, dėl plėšimo atliekamas ikiteisminis tyrimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius