Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje vilkikas kliudė „Audi“ su keturiais futbolininkais, šis nuo smūgio susidūrė su „Toyota RAV4“, abu automobiliai nuskriejo nuo kelio, vilkikas iš įvykio vietos nuvažiavo

Vilniaus policija pradeda narplioti aplinkybes painios avarijos, į kurią pateko trys automobiliai. Žmonės per incidentą nenukentėjo.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kaip vėliau sakė į avariją patekusių automobilių vairuotojai, Geležinio Vilko g., ties įvažiavimu į tunelį, apie 18.20 val. antra eismo juosta važiavusio vilkiko vairuotojas nusprendė persirikiuoti į dešinę. Vilkiko vairuotojas, matyt, nepastebėjo, kad greta važiuoja automobilis „Audi“.

Vilkikas kliudė „Audi“, šis pradėjo suktis ir išslydo į gretimą eismo juostą. Čia lengvasis automobilis susidūrė su iš paskos važiavusiu visureigiu „Toyota RAV4“. Abu automobiliai nuskriejo nuo kelio.

Tuo tarpu vilkikas iš įvykio vietos nuvažiavo. Neatmetama, kad jo vairuotojas net nepajuto susidūrimo. Policijos pareigūnai teigia žinantys nuvažiavusio vilkiko valstybinius numerius.

Portalas delfi.lt praneša, kad automobiliu „Audi“ į treniruotę važiavo keturi Trakų futbolo klubo žaidėjai, rungtyniaujantys pirmoje lygoje. Du iš jų yra užsieniečiai - bulgaras ir gruzinas.

Žmonės per incidentą nenukentėjo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius