Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Vilniuje visureigio vairuotojas apdaužė sunkvežimį, Seimo nario automobilį ir išvertęs kelis stulpus paspruko

Pirmadienį Vilniuje, įtariama, apsvaigęs 2005 metų laidos visureigio „Range Rover“ vairuotojas smarkiai apdaužė du automobilius, nuvertė du kelio ženklus, o paskui rėžėsi į betoninį elektros stulpą. Metęs sudaužytą mašiną vairuotojas pabėgo. Visureigio salone liko dėžutė su pramogų ir poilsio centro „Belmontas“ direktoriaus Anupro Mišeikio vizitinėmis kortelėmis, praneša portalas „Delfi“.
Policija
Policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Pasak „Delfi“ pranešimo, vos pravažiavęs prekybos centrą „Audėjas“, prie Zarasų ir Paplaujos gatvių sankryžos, „Range Rover“ trenkėsi į pirmąja juosta važiavusį sunkvežimiuką – kliudė jo galinės dalies dešinę pusę. Nė nestabtelėjęs visureigis nulėkė tolyn avarijos vietoje palikęs keletą savo detalių.

„Range Rover“ nelėtindamas greičio nulėkė tolyn ir suko į Belmonto gatvę, kur galimybės įvažiuoti į pagrindinę gatvę ramiai laukė Seimo narys Julius Dautartas. „Range Rover“ kliudė politiko asmeninio visureigio „Volvo“ šoną ir nuskriejo toliau.

Belmonto gatvėje automobilis trenkėsi į kelio ženklą, netrukus, ties policijos žirgynu, sulankstė ir išvertė dar vieno kelio ženklo stulpą. O paskui rėžėsi į kairėje kelio pusėje esantį betoninį elektros stulpą. Jį ne tik išvertė, bet ir nubloškė keletą metrų.

Metęs skersai gatvės sustojusį sudaužytą visureigį vairuotojas pabėgo. Pasak liudininkų, vyriškis nubėgo „Belmonto“ link.

Mašinoje radę pramogų centro direktoriaus vizitines korteles policininkai bandė jo ieškoti „Belmonte“, tačiau A.Mišeikio pavaldiniai pareigūnams teigė direktoriaus nematę ir nežinantys, kur jis yra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius