Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilnius–Marijampolė: sunkvežimio detalė išdaužė kito sunkvežimio langą ir sužeidė vairuotoją

Liepos 10 dieną šalies keliuose įvyko 7 eismo įvykiai, kuriuose buvo sužeisti 7 žmonės. Tarp sužeistųjų – 2 nepilnamečiai. Kaip trečiadienį praneša Lietuvos kelių policijos tarnyba, vienas neįprastas ir itin nemalonus įvykis užfiksuotas kelyje kelyje Vilnius–Prienai–Marijampolė.
Įvykio vietoje
Asociatyvi iliustracija / 15min skaitytojos Giedrės nuotr.

Vidurdienį Kaune, J.Lukšos ir Daumanto Lazūnų gatvių sankryžoje lengvojo automobilio vairuotojas, išvažiuodamas iš šalutinio kelio, nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio greitosios medicinos pagalbos automobilio ir su juo susidūrė, šio įvykio metu buvo sužeista lengvojo automobilio keleivė.

Nukentėjusiam vairuotojui buvo nupjauta rankos piršto dalis. Tuo metu nelaimės kaltininkas nuvažiavo...

Popietę kelyje Vilnius–Prienai–Marijampolė nuo važiavusio sunkvežimio skriejusi detalė išdaužė kito sunkvežimio langą, kurio šukėmis susižalojo vairuotojas, šiam buvo nupjauta rankos piršto dalis. Įvykį sukėlęs krovininis automobilis nuvažiavo.

Apie 15 val. Vilniuje, Šeškinės gatvėje, pėsčiųjų perėjoje buvo partrenktas 60-metis vyras, kuris dėl patirtų sužalojimų paguldytas į ligoninę.

Beveik tuo pačiu metu Kaune, 16-metis jaunuolis, neturintis teisės vairuoti, nesuvaldė vairuojamo motociklo, nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Įvykio metu buvo sužalotas kartu važiavęs 15-metis keleivis.

Darbo dienos pabaigoje Vilniuje, Vilniaus gatvėje, dviratis atsitrenkė į riedį, kuriuo važiavo 15-metė mergina. Dviratį vairavęs asmuo iš įvykio vietos išvažiavo, palikęs sužeistą merginą, kuri dėl sužalojimų gydoma ambulatoriškai.

Vakare, apie 20.30 val., kelio „Via Baltica“ atkarpoje Kaunas–Marijampolė–Suvalkai, išvažiavime nuo Akademijos miestelio, jaunas vairuotojas, rikiuodamasis iš greitėjimo juostos į pagrindinį kelią, nepastebėjo pagrindiniu keliu važiavusio motociklo ir su juo susidūrė, motociklo vairuotojas buvo sužeistas.

Per praėjusią parą policijos pareigūnai užregistravo 34 eismo įvykius, kuriuose žmonės nebuvo sužeisti, vieną eismo įvykį sukėlė neblaivus automobilio vairuotojas, dar vieną – neblaivus dviratininkas.

Antradienį šalies keliuose išaiškinti 27 neblaivūs vairuotojai, 16 iš jų girtumas viršijo 1,5 promilės. Pareigūnai nustatė 36 asmenis, vairavusius neturint tam teisės, iš 6 asmenų teisė vairuoti anksčiau buvo atimta. Taip pat nustatyti 123 pėsčiųjų ir dviračių vairuotojų pažeidimai, išaiškinti 43 neblaivūs dviračių vairuotojai. Policija reagavo į 90 piliečių pranešimų apie galimai neblaivius ir pavojingai vairuojančius asmenis, dešimtadalis šių pranešimų pasitvirtino.

Pareigūnai dėkoja kiekvienam eismo dalyviui, kuris savo drausmingu ir neabejingu elgesiu prisideda prie saugios aplinkos keliuose puoselėjimo.

Lietuvos kelių policijos tarnyba primena, kad liepos 10–19 dienomis šalies keliuose policijos pareigūnai sustiprintą dėmesį skirs pėsčiųjų, dviračių vairuotojų ir kitų, labiau pažeidžiamų eismo dalyvių saugumui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius