-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viršužiglyje staiga užsiliepsnojus „Opel“ šalia buvę policininkai su savo neveikiančiais gesintuvais buvo bejėgiai

Kauno rajono gyventojas Petras Pocevičius teigia buvęs nustebintas, kad pareigūnai važinėja su netvarkingais gesintuvais ir buvo bejėgiai, kai jo žmonos automobilyje „Opel Astra“ po kapotu plykstelėjo liepsna.
Viršužiglyje sudegė „Opel“
Viršužiglyje sudegė „Opel“ / Petro Pocevčiaus nuotr.
Temos: 1 „Opel Astra“

Incidentas įvyko ankstų sekmadienio rytą apie 5 val. Kauno rajone, Viršužiglyje. Pasak šio kaimo gyventojo Petro Pocevičiaus, jo žmonai paskambino policininkai dėl sulaikyto netoli namų jų nepilnamečio sūnaus. Patruliai įtarė, kad paauglys dalyvavo netoliese vykusiose muštynėse.

„Žmona sėdo į savo „Opel Astra“ ir nuvažiavo į sūnaus sulaikymo vietą – maždaug už 300 metrų nuo namų, kur jos laukė policininkai. Ji išjungė variklį ir persėdo aiškintis į patrulių automobilį. Kol policininkai auklėjo žmoną dėl sūnaus nepriežiūros, užsidegė „Opel“. Pareigūnai turėjo du gesintuvus, bet nė vienas jų neveikė. Telieka du variantai: arba pareigūnams prastus gaminius pakišo jais aprūpinanti įmonė, arba jie buvo kieno nors pakeisti į senus“, – svarstė vyriškis.

Pasak jo, 2004 m. gamybos „Opel“ prieš 3 metus pirktas Belgijoje, techniškai tvarkingas, per naktį stovėjo nuosavo namo kieme. „Beje, policininkai, turėdami visureigį nieko nedarė, kai kilo pavojus gretimam automobiliui, o jo šeimininkai nesėkmingai ieškojo užvedimo raktelių, galiausiai mašiną nutempė privažiavęs kaimynas“, – tvirtino P.Pocevičius.

Vyras apie šį įvykį papasakojo ir Kauno rajono komisariato vadovams, kurie žadėjo išsiaiškinti, kodėl pareigūnų automobilyje buvo neveikiantys gesintuvai.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas Kęstutis Kasciukevičius sakė, kad automobilių technine būkle, jų aprūpinimu reikiama ranga rūpinasi Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato logistikos skyrius.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius