Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Virtualia drauge apsimetęs šiaulietis atsidūrė areštinėje

Gražuolės šydu dangstęsis ir internetu meilės aistras kurstęs bei pinigus viliojęs 21-nerių metų šiaulietis kovo 17 d. buvo sulaikytas Šiaulių miesto policijos komisariato pareigūnų, kai atėjo į susitikimą pasiimti dar vienos pinigų sumos, teigiama Policijos departamento pranešime.
Areštinė
Areštinė / Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr.
Temos: 2 Areštinė Areštas

Pieš metus 17-metis šiaulietis E.G., šiuo metu gyvenantis Anglijoje, internetu susipažino su mergina, vardu Džesika, kurios nuotrauka paliko jam labai simpatiškos merginos įspūdį. Nors jaunuoliai bendravo tik virtualiai, susitikę net nebuvo, pamažu internetinė draugystė virto beprotiška, kurčia ir akla meile. Kai praėjusių metų vasarą  mergina pradėjo E. G. prašyti pinigų įvairiems reikalams,  jis nedvejodamas juos perduodavo per savo 21-nerių metų pažįstamą šiaulietį A.Č., pervesdamas prašomą  sumą į jo sąskaitą. Mat, būtent, šis vaikinas septyniolikmetį ir supažindino su mergina. Ši kuklumu nepasižymėjo. Jos prašymai sušelpti pinigais vis kartojosi, prašomos sumos didėjo. E.G. jai per savo draugo sąskaitą iš viso perdavė apie 1 000 Anglijos svarų  sterlingų. Paskutiniuoju metu mergina jo prašė 4 700 dolerių, kurie reikalingi sveikatos draudimui apmokėti, nes ji atsidūrusi ligoninėje ar kalėjime. E.G. artimiesiems tokia mergina-reketininkė sukėlė įtarimų ir vaikino brolis, atvykęs į Lietuvą, kreipėsi į pareigūnus.

Kovo 17 d. per kriminalistų surengtą operaciją, kurios metu Šiaulių miesto pietiniame mikrorajone, neva iš Anglijos atvykusi mergina perdavė pinigus visada tarpininko vaidmenį atlikusiam A.Č., pastarasis buvo sulaikytas ir uždarytas į  areštinėje. Pasirodo, jokios Džesikos iš tikrųjų nėra, visą šį laiką virtualia drauge apsimetinėjo ir jausmais manipuliavo sulaikytasis A.Č. Jam pareikšti įtarimai dėl turto prievartavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius