-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Visagine dėl vagysčių vėl įkliuvo devynis kartus teistas vyras

Utenos apskrities VPK informuoja,kad Visagino policijai pavyko sučiupti vagystėmis įtariamą vyrą. Teismas jau leido jį suimti. Pasak policijos, vyriškis bus teisiamas jau dešimtą kartą.
Antrankiai
Antrankiai / Photos.com

Kaip rašoma Utenos apskrities VPK pranešime, rugsėjo 5 d. apie 18 val. buvo gautas Visagino gyventojos pranešimas, kad Sedulinos alėjoje, išdaužus langą, buvo apvogtas jos automobilis „Nissan“, iš kurio buvo pagrobta automagnetola.

Į įvykio vietą išvyko kriminalinės policijos pareigūnai. Atlikus pirminius ikiteisminio tyrimo veiksmus buvo nustatyta, kad vagystę įvykdė anksčiau 9 kartus teistas ir niekur nedirbantis Visagino gyventojas A.K. (gim. 1982 m.).

Rugsėjo 6-osios rytą A.K. buvo sulaikytas, nes jo namuose buvo surasta pagrobta automagnetola. Vyriškis buvo uždarytas į Visagino policijos komisariato areštinę ir jam pateikti įtarimai padarius nusikaltimą, numatytą Lietuvos Respublikos baudžiamojo proceso kodekso 178 str. 2 d.

Aiškinantis, ar A.K. nėra padaręs daugiau nusikalstamų veikų, buvo nustatyta, kad jis rugsėjo 3 d. apie 12.30 val. Visagine, Tarybų gatvėje, pavogė trumpam paliktą dviratį.

Dėl šio nusikaltimo A.K. buvo pateikti įtarimai padarius nusikalstamą veiką, numatytą LR BK 178 str. 4 d.

Rugsėjo 8 d. Visagino miesto apylinkės teismo sprendimu įtariamasis A.K. suimtas 3 mėnesių laikotarpiui. Šiuo metu aiškinamasi ar A.K. yra padaręs daugiau nusikalstamų veikų.

Už A.K. inkriminuojamas nusikalstamas veikas Baudžiamajame kodekse numatyta didžiausia bausmė yra terminuotas laisvės atėmimas iki 6 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius