Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Visagine sulaikyti trys narkotikų platintojai

Visagino policija sulaikė tris asmenis, įtariamus narkotikų platinimu. Įtariamieji sulaikyti pirmadienį, apie įvykį policija pranešė tik trečiadienį.
Pas įtariamuosius rasti narkotikai ir pinigai
Pas įtariamuosius rasti narkotikai ir pinigai / Visagino policijos nuotr.

Kaip informuoja Visagino policija, pirmadienį apie 12.30 val. Visagino policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai vykdydami ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti ir turėdami informaciją, kad prie vieno iš Visagino prekybos centrų Taikos pr. platinamos narkotinės medžiagos, sulaikė J.K. (gim. 1967 m.), anksčiau teistą už narkotinių medžiagų platinimą.

Kratos metu pas J.K. buvo surasta 10 polietileninių paketėlių su kaip įtariama narkotine medžiaga - heroinu ir nemaža suma pinigų, kaip įtariama gauta pardavus narkotines medžiagas.

J.K. buvo sulaikytas 48 val. Toliau tęsiant ikiteisminio tyrimo veiksmus viename iš butų Festivalio g. buvo sulaikyta T.M. (gim.1965 m.), anksčiau teista už narkotinių medžiagų platinimą ir jos sūnus O.F. (gim. 1984 m.), kurie taip pat įtariami narkotinių medžiagų platinimu, kurias jiems tiekdavo J. K.

Kratos metu pas T.M. ir O.F. surastas polietileninis paketėlis, su kaip įtariama narkotine medžiaga - heroinu.

T.M. ir O.F. sulaikyti 48 val. Visiems sulaikytiesiems pateikti įtarimai. Įtariamiesiems įstatymuose yra numatyta laisvės atėmimo bausmė nuo 2 iki 8 metų. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius