Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Visiškai girtas vyras iš Ukmergės rajono į Vilnių vežė šeimą, tačiau įskrido į tvenkinį. Nukentėjo septynmetis vaikas

Visiškai girtas vyriškis, dėl kol kas nežinomų priežasčių, nusprendė iš Ukmergės rajono į Vilnių parvežti savo šeimą. Tačiau viename iš kelio Ukmergė-Petronys-Pagiriai posūkių nulėkė nuo kelio, vertėsi ir įskrido į šalia sodybos iškastą vandens telkinį.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / vilkmerge.lt nuotr.

Kaip informuoja Ukmergės krašto portalas vilkmerge.lt, nelaimėlius iš skęsti pradėjusio automobilio ištraukė netoliese pirtyje buvę du policininkai bei greitosios pagalbos vairuotojas.

Nelaimė įvyko šeštadienio vakarą apie 22 val., netoli Petronių kaimo, Siesikų seniūnijoje.

Pirminiais duomenimis, vilniečio vairuojamas „Volkswagen Passat“ važiavo nuo Siesikų kaimo. Pravažiavęs Petronių kaimą, vyriškis posūkyje nesuvaldė automobilio, nuvažiavo nuo kelio, vertėsi ir įlėkė į iškastą vandens telkinį.

Laimei, kaip tik tuo metu į namus grižo šeimininkė. Apie nutikusią nelaimę ji telefonu pranešė už kelių kilometrų pirtyje besimaudančiam sutuoktiniui.

Vyriškis, dirbantis greitosios pagalbos vairuotoju, kartu su sūnumi, dirbančiu rajono policijos komisariate bei su buvusiu policijos pareigūnu iš karto atlėkė į įvykio vietą. Automobilį jie rado jau pasinėrusį vandenyje.

Įšokę į vandens telkinį, vyriškiai iš skęstančio automobilio ištraukė tris žmones - vyrą, moterį ir septynerių metų jų vaiką. Pastarasis tik nuvežtas į Ukmergės ligoninę iš karto atsidūrė reanimacijos skyriuje.

Apie 23 valandą medikai dar kovojo dėl vaiko gyvybės. Iš karto po avarijos tiek vairuotojui, tiek jo sutuoktinei rimtesnių sužalojimų nenustatyta. Automobilio vairuotojas ištrauktas į krantą visai nesiorientavo, o vėliau kietai užmigo policijos automobilyje. Įvykio vietoje dirbę pareigūnai ketino jį uždaryti į areštinę.

Nuskendusį automobilį iš vandens telkinio ištraukė ugniagesiai gelbėtojai.

Sekmadienio rytą Ukmergės r. policija pranešė, kad avarija įvyko apie 21.40 val. keturioliktame kelio Ukmergė - Petronys - Pagiriai kilometre, Šinkūnų kaimo teritorijoje.

Pranešama, kad automobilį vairavo 39 metų vilnietis M.V. Jis „įpūtė“ 2 promiles, be to jis neturi vairuotojo pažymėjimo.

Septynmetis vairuotojo sūnus patyrė traumas būdingas skęstančiajam. Jis pervežtas į Vilniaus Santariškių klinikas, tačiau sveikatos būklė išlieka sunki.

Beje, mažiau nei prieš mėnesį toje pačioje vietoje jau buvo įvykusi panaši nelaimė. Tąkart automobiliu važiavę žmonės patys iš jo išsiropštė, o gelbėtojai tik ištraukė nuskendusį automobilį.

VIDEO: Vilkmerge.lt: Po kraupios avarijos medikai kovoja dėl vaiko gyvybės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius