-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Visos paros gaisruose – vienintelis nukentėjusysis

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD) apibendrino praėjusios paros rezultatus. Nors traumuotas buvo tik vienas žmogus, kaunietis, deja, nukentėjo labai rimtai.
Gaisras kilo šiaurinėje miesto dalyje, Tauralaukio gyvenvietėje.
Ugniagesys / "15min" nuotr.

Praėjusios paros gaisrų suvestinėje užregistruoti 24 gaisrai. Viename iš jų buvo traumuotas žmogus, rašoma PAGD atstovų parengtame ir trečiadienį paviešintame pranešime.

Antradienį ryte apie 6 val. 40 min. gaisras kilo Kaune, Vaidoto gatvės daugiabučio namo bute. Gaisro metu kambaryje apdegė sofa-lova, televizorius bei namų apyvokos daiktai. Gesindamas gaisrą, apdegė 59-erių metų buto savininkas, kuris buvo išvežtas ir paguldytas į ligoninę. Nelaimės aplinkybės tiriamos.

Apie 8 val. Vilniuje, Sodų gatvėje esančiame apleistame sandėliuke užsiliepsnojo suverstos šiukšlės. Atskubėję ugniagesiai, iš uždūmintos patalpos spėjo išvesti čia buvusį vyrą, kuris iki greitosios pagalbos atvykimo iš įvykio vietos pabėgo.

Tą patį ankstų rytmetį apie 6 val. 30 min. gaisras kilo Marijampolės savivaldybėje, Kermošinės kaime stovinčioje lauko virtuvėje. Per gaisrą apdegė dvi medinio pastato sienos, perdengimas, sudegė viduje buvę namų apyvokos daiktai. Gaisro aplinkybės tikslinamos.

Apie 12 val. 10 min. Kauno rajone, Dievogalos kaime, užsiliepsnojo pastaruoju metu negyvenamas namas. Atskubėjus ugniagesiams, pastatas jau skendėjo liepsnose, tad jo išgelbėti nepavyko.

Apie 12 val. 45 min. gaisras kilo Šilutės rajone, Ūsėnų kaime stovinčiame gyvenamajame name. Gaisro metu išdegė medinio pastato vidus bei čia buvę daiktai, apdegė perdengimas.

Apie 13 val. 25 min. gyvenamasis namas užsidegė ir Elektrėnų savivaldybėje, Šeiriškių kaime. Per gaisrą nudegė pastato stogas, išdegė namo vidus.

Dar vienas individualus gyvenamasis namas praėjusią trečiadienio naktį apie 2 val. 35 min. užsiliepsnojo Kauno rajone, Domeikavos kaime, Jaunimo gatvėje. Gaisro metu išdegė ir buvo nuardyta apie 30 kv. m perdengimo tarp pirmo ir antro namo aukštų. Šių gaisrų aplinkybės tiriamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius