-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Visureigis tebeplūduriuoja po ledu

Į Rubikių ežerą įgarmėjęs Anykščių verslininko Rimo Jasiūno automobilis „Audi Q7“ tapo galvos skausmu ir jo savininkui, ir aplinkosaugininkams.
„Audi Sportback Concept“
„Audi“ / Gamintojų nuotr.

Antradienį automobilį skenduolį apžiūrėjo Utenos priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai. Į ledinį vandenį panirę narai įvertino 6 metrų gylyje esančio visureigio būklę, praneša „Lietuvos rytas“.

„Automobilis į ežero dugną atsitrenkęs priekiu ir plūduriuoja, yra vertikalios padėties. Automobilis sandarus, o išsiskleidusios oro pagalvės neleidžia jam nusileisti ant dugno“, – pasakojo Utenos priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos viršininkas Bronius Kunigėlis.

Pareigūnai svarstė keletą galimybių prabangų visureigį ištraukti iš ežero dugno. Realiausia būtų nugarmėjusį visureigį tempti iki salos, esančios apie 60 metrų nuo jo. Bet ištempti daugiau nei tris tonas sveriančią mašiną sudėtinga, nes trūksta tokiems darbams reikalingos technikos.

Tačiau priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnų svarstymus nutraukė „Audi Q7“ savininkas, bendrovių „Jarimpeksas“ direktorius 50 metų R.Jasiūnas, kuris pareiškė, kad automobiliu pasirūpins pats. Mat vyras nesutinka bet kaip tempti iš vandens brangaus automobilio. Verslininkas nusprendė ieškoti kitokių būdų, kaip iškelti visureigį, kad šis nukentėtų kuo mažiau, rašo „Lietuvos rytas“

Automobilis netikėtai įlūžo ir nuskendo, kai R.Jasiūnas sekmadienį važiavo juo žvejoti. Vairuotojas, kurį iki mirties skyrė kelios sekundės, sugebėjo iššokti iš mašinos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius