Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

VMI perspėja gyventojus apie sukčius

Valstybinė mokesčių inspekcija prie Finansų ministerijos (toliau – VMI prie FM) informuoja, kad nesiunčia mokesčių mokėtojams trumpųjų žinučių ar tuo labiau elektroninių laiškų su pridedamomis programomis, kuriose gali būti kompiuterinių virusų.
Skambinant mobiliuoju užsienyje, verta pasidomėti vietinėmis kainomis.
Pastaruoju metu VMI sulaukia pranešimų apie neva VMI siunčiamas SMS žinutes. / Sauliaus Žiūros/BFL nuotr.

Išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad pastaruoju metu VMI sulaukia pranešimų apie neva VMI siunčiamas SMS žinutes, kuriomis VMI vardu raginama sumokėti privalomojo sveikatos draudimo įmokas. Nurodomas ir telefonas pasiteirauti, kuriuo skambinant, spėjama, taikomas itin didelis mokėjimo tarifas.

Taip pat VMI informuojama apie institucijos vardu siunčiamus elektroninius laiškus su pridedama programa (pridedama byla su „.exe“ galūne), kuri neva atnaujina deklaraciją. VMI perspėja, kad mokesčių mokėtojai neatidarytų tokių laiškų, nes juose gali būti kompiuterinių virusų.

Mokesčių inspekcija ragina gyventojus, sulaukusius SMS žinučių iš VMI ar gavusius elektroninius laiškus su pridedamomis programomis, neperskambinti nurodytais telefonais ir neatidaryti pridedamų programų bei informuoti VMI Mokesčių informacijos centrą telefonu 1882.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius