-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vogtą automobilį vairavęs nepilnametis pasidavė tik po 8 šūvių

Savaitgalį vogtą automobilį „VW Golf“ persekioję Kauno policijos patruliai nesitikėjo, kad jį vairuoja neblaivus nepilnametis. Sustabdyti bėglį pareigūnams pavyko tik panaudojus tarnybinius ginklus – į automobilio padangas buvo paleisti 8 šūviai.
Policija
Policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kauno policijos Patrulių rinktinės duomenimis, gerą pusvalandį trukusios gaudynės prasidėjo šeštadienį 7 val. ryto. Diena anksčiau, penktadienį, į policiją kreipėsi Verkių gatvės gyventojas, pasigedęs kieme palikto automobilio VW Golf.

Dingusią mašiną patruliai pastebėjo šeštadienio ryte Žemuosiuose Šančiuose. Ją vairavo nežinomas vairuotojas, nepaklusęs policijos reikalavimui sustoti. Pareigūnai VW Golf nusivijo iki Aleksoto, kur šūviais automobilio padangos buvo prakiurdytos. Tačiau net ir tuomet istorija nesibaigė. Vairuotojas sugebėjo VW Golf nuvairuoti atgal į Žemuosius Šančius, kur galų gale pasidavė pareigūnams.

Patikrinus vaikino duomenis pareigūnų laukė dar vienas netikėtumas: paaiškėjo, kad bėglys – nepilnametis (g. 1992 m.), neturintis teisės vairuoti. Be to, vaikino kraujyje rasta 1,02 promilių alkoholio. Pasak patrulių rinktinės atstovų, po apklausos jaunuolis buvo paleistas į namus. Kol kas neaišku, kas – mašiną vairavęs nepilnametis ar jo bendrai – pavogė VW Golf. Pareigūnai apie tai nelinkę kalbėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius