Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vogusiam kvepalus keikūnui – bausmė

Rokiškio rajono policijos komisariato tyrėjai teismui perdavė bylą, kurioje viešosios tvarkos pažeidimu, vagyste ir pasipriešinimu valstybės tarnautojui kaltinamas Panemunėlio miestelio gyventojas R. D. Šis vyriškis teisėsaugai gerai žinomas, nes už įvairias nusikalstamas veikas teistas daugiau nei 10 kartų.
„Hugo Boss“ logotipas
„Hugo Boss“ logotipas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Praėjusių metų gruodžio 23-iosios popietę iš Rokiškio miesto centre įsikūrusios parduotuvės „Eurokos“ R. D. bandė pavogti 149 litų vertės vyriškus kvepalus „Hugo Boss“.

Į parduotuvę vagišiaus sulaikyti atvykusią Prevencijos poskyrio tyrėją R. D. pasitiko necenzūriniais žodžiais, grasino susidoroti.

Pareigūnė nepabūgo keikūno, ėmėsi aktyvių sulaikymo veiksmų. Iš parduotuvės R. D., taip ir nespėjęs pasikvėpinti prabangiais kvepalais, buvo išvežtas į Policijos komisariato areštinę, o dėl jo veiksmų pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tyrimo metu išaiškėjo ir kiti galimi R. D. nusikaltimai.

Dabar R. D. savo kaltę visiškai pripažįsta, atsiprašė įžeistos pareigūnės, bet  už  nusikalstamą veiką  90 parų  jam vis tiek teks praleisti nelaisvėje.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius