Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Vokietijos autostradoje neaiškiomis aplinkybėmis žuvo vairuotojas iš Lietuvos

Ketvirtadienio naktį Vokietijos A1 autostradoje įvyko šiurpi nelaimė. Šiaurės Reino-Vestfalijos žemėje įvyko avarija, tačiau, panašu, vilkiko iš Lietuvos vairuotojas žuvo ne per pačią avariją.
Automagistralė Vokietijoje
Automagistralė Vokietijoje / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo wdr.de, ketvirtadienio naktį buvo gautas pranešimas apie avariją Vesthofenerio sankryžoje. Čia į autostrados atitvarą trenkėsi vilkikas, tačiau atvykę pareigūnai nesunkiai apgadintoje transporto priemonėje vairuotojo nerado. Liudininkai pasakojo, kad svirduliuodamas vyras pasišalino iš avarijos vietos.

Netrukus prie įvykio vietoje dirbančių pareigūnų privažiavo automobilio BMW vairuotojas ir pasakė, kad jis kažką pervažiavo. Nuvykę patikrinti policininkai kelyje rado vyro kūną.

Manoma, kad jis galėjo būti pervažiuotas net kelis kartus – nelaimės vietoje rasta ir kito automobilio – „VW Passat“ – detalių, tad ieškomas ir šio automobilio vairuotojas.

Policija aiškinasi, kodėl vilkiko vairuotojas nuvažiavo nuo kelio ir trenkėsi į atitvarą. Taip pat tikslinama žuvusiojo tapatybė, tačiau manoma, kad tai – 49-erių vairuotojas iš Lietuvos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius