Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Volvo“ ekipažo grįžimas į Lietuvą: pareigūnai vyrams priminė skolas, atėmė termosą kanapių

Kalvarijos pasieniečiai sulaikė du Kelmės rajono gyventojus, kurie įtariami nusikaltimu ir tarp kurių asmeninių daiktų aptikta, įtariama, kvaišalų.
Bylos įkalčiai
Nusikaltimu įtariami Kelmės rajono gyventojai į Lietuvą vežėsi, įtariama, kvaišalų / VSAT nuotr.

Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Varėnos pasienio rinktinės Kalvarijos pasienio užkardos pareigūnai Kalvarijos punkte tikrino iš Lenkijos vykusį automobilį „Volvo XC90“, pažymėtą Didžiosios Britanijos registracijos numeriais. Merginos vairuota transporto priemone kaip keleiviai vyko 21 ir 22 metų Kelmės rajono gyventojai bei dar vienas vyras.

Dokumentų kontrolės metu Kalvarijos pasieniečiai nustatė, kad abu Kelmės rajono gyventojai slapstosi nuo teisingumo. Vyrai kaltinami nusikaltimo padarymu. Jiems yra paskirta kardomoji priemonė suėmimas. Šių asmenų paiešką Telšių policija buvo paskelbusi kovo viduryje.

Automobilio patikros metu VSAT pareigūnų dėmesį patraukė tarp Kelmės rajono gyventojų asmeninių daiktų rasti du stiklainiai ir termosas. Juose buvo žalsvos spalvos augalinės kilmės medžiaga.

VSAT nuotr./Bylos įkalčiai
VSAT nuotr./Bylos įkalčiai

Šio radinio kilmę ir tikslų svorį nustatys ekspertai. Pirminiais duomenimis, tai – kanapės.

VSAT Varėnos pasienio rinktinės pareigūnai trečiadienį pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl kontrabandos bei dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis. Po apklausos Kelmės rajono gyventojai uždaryti į areštinę, o „Volvo“ visureigis saugomas Kalvarijos užkardoje. Automobilį vairavusi mergina ir dar vienas juo vykęs vyras buvo paleisti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius