Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Volvo“ smūgis į pavežėjo taksi: „Toyota Prius“ Vilniuje liko gulėti ant stogo

Sostinės magistralinėje gatvėje naktį vertėsi pavežėjo automobilis su nepilnamečiu keleiviu, kurį į galą taranavo saugaus greičio ir atstumo nepasirinkęs „Volvo S60“ vairuotojas.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Fotoreporterio Lino Gavėno nuotr.

„Naktinė avarija Geležinio Vilko gatvėje, įvykusi 2019 04 14 apie 01.30 valandą“, – 15min pranešė įvykio liudininku tapęs Tomas. Skaitytojas dar pridūrė: „Lyg ir visi sveiki.“

Iš tiesų, duomenų apie rimtas vairuotojų ar keleivių patirtas traumas nėra, vis dėlto avarijos vietoje buvo pasirodžiusi greitoji. Medikai privalomai kviečiami visuomet, kai į eismo įvykį patenka nepilnamečiai. Šiuo atveju greitosios ekipažas apžiūrėjo ir suteikė pirmąją pagalbą avarijoje užsigavusiam 16-mečiui keleiviui.

Dviejų automobilių susidūrimas magistralinėje sostinės gatvėje įvyko tolėliau nuo miesto centro, ties Jeruzalės rajonu, kur virš Geležinio Vilko gatvės yra sumontuotas pėsčiųjų viadukas. „Volvo S60“ dideliu greičiu rėžėsi į „Toyota Prius“ galą.

15min skaitytojo Tomo L. nuotr./Įvykio vietoje
15min skaitytojo Tomo L. nuotr./Įvykio vietoje

Pavežėjimo įmonės lipdukais apklijuotas japoniškas automobilis nuo smūgio tapo nevaldomas ir šlaite vertėsi ant stogo.

Į nelaimės vietą buvo atskubėję ir ugniagesiai gelbėtojai, tačiau nei gaisro, nei sudaužytose transporto priemonėse prispaustų žmonių nebuvo. Gaisrininkams tik teko saugumo sumetimais atjungti abiejų automobilių akumuliatorius.

Kol buvo likviduojami avarijos padariniai, pareigūnai eismą nukreipė aplinkkeliu – lygiagrečia gatve. Naktį transporto srautai buvo maži, todėl jokių rimtų problemų ši laikina kliūtis nesudarė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius