Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vos per pusę paros sostinės policijos patruliai sučiupo aštuonis įtariamuosius

Vilniaus policija praneša, kad nuo penktadienio vakaro iki šeštadienio ryto sostinės patruliams įkliuvo aštuoni įtariamieji.
Vilniaus policija
Vilniaus policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 2 Policija Vilnius

Kaip rašoma Vilniaus policijos pranešime, naktį iš penktadienio į šeštadienį, apie 2.55 val. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai gavo pranešimą, kad Vilniuje, Žemynos g. jaunuoliai gadina automobilius.

Atvykusiems į įvykio vietą policijos patruliams liudininkas papasakojo, kad keturi jaunuoliai nuo parduotuvės IKI aikštelėje pastatytų automobilių nuplėšinėja valstybinius numerius. Apžiūrėję parduotuvės aikštelėje esančius automobilius, pareigūnai pastebėjo du Audi ir vieną Honda su apgadintais valstybiniais numeriais.

Medeinos g. pastebėtas Fiat, kurio dešinės pusės veidrodėlis buvo nulaužtas.

Apie 3.30 val. patruliai dar kartą buvo informuoti, kad, Žemynos g. du jaunuoliai buvo įsilaužę į automobilį. Žinodami įtariamųjų požymius, pareigūnai prie „Naktidos“ parduotuvės sulaikė K.C. (gim. 1995 m.) ir M.S. (gim. 1992 m.). Abiems jaunuoliams nustatytas lengvas girtumo laipsnis.

Tą pačią naktį apie 3.25 val. Vilniuje, Tuskulėnų g. į namo rūsį įsilaužė vyriškis. Įtarus vagyste įsilaužus į du rūsio sandėliukus, sulaikytas D.B. (gim. 1984 m.). Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Apie 2.45 val. į policiją kreipėsi M.M. (gim. 1965 m.), kurį Vilniuje, Kalvarijų gatvėje sumušė keli jaunuoliai. Žalgirio g. policijos patruliai pastebėjo 3 nukentėjusiojo nusakytus požymius atitinkančius vaikinus. Pamatę pareigūnus, šie ėmė bėgti, tačiau 1990 m. gimusiam F.R. pasprukti nepavyko.

Nukentėjęs M.M. patvirtino, kad sulaikytas įtariamasis buvo vienas iš užpuolikų. Tyrimas tęsiamas.

Apie 4.39 val. policijai pranešta, kad Totorių gatve link Krašto apsaugos ministerijos eidami trys jaunuoliai ant pastatų sienų piešia “graffiti”. Patrulių rinktinės pareigūnai sulaikė T.K. (gim. 1990 m.), L.C. (gim. 1991 m.) ir D.V. (gim. 1989 m.).

Penktadienį apie 18.25 val. Vilniuje, Laisvės pr. namo laiptinėje, vaikinas iš 1938 m. gimusios moters rankų ištraukė rankinę, kurioje buvo 200 Lt, mobiliojo ryšio telefonas “Nokia”, įvairūs dokumentai, buto raktai, banko mokėjimo kortelė, elektroninis važiavimo bilietas, kiti smulkūs daiktai. Padarytas 670 Lt nuostolis.

Patruliai pagal nukentėjusios moters nusakytus požymius atpažino ir sulaikė A.D. (gim. 1975 m.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius