Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„VW Golf“ gaudynių trileris Šiaulių apskrityje: koviniai veiksmai, 10 000 litų kyšis ir įtariamojo aimanos

Policijos pareigūnai naktį įspūdingai persekiojo ir šiaip ne taip sutramdė sprukusius pažeidėjus, vienam kurių prireikė ir medikų pagalbos.
Policininkas sulaiko nusikaltėlį.
Asociatyvinė iliustracija: Kaune vykusio konkurso „Geriausias Lietuvos viešosios policijos patrulis“ akimirka. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Policijos departamento atstovai sekmadienį informavo apie ispūdingas įtariamųjų gaudynes.

Šeštadienį, apie 2 val. nakties, Pakruojyje, S.Dariaus ir S.Girėno gatvėje, stabdomas policijos pareigūnų nestojo automobilis „VW Golf“.

Automobilis buvo persekiojamas Pakruojo ir Pasvalio rajonuose bei sustabdytas Pakruojo rajone, kelio Klovainiai–Deglėnai–Valnoniai 7-ame kilometre.

Automobilį vairavęs R.A. (gimęs 1972 m.) ir kartu važiavęs E.K. (gimęs 1978 m.) sulaikomi priešinosi policijos pareigūnams, todėl buvo panaudoti koviniai-imtynių veiksmai ir spec. priemonės (antrankiai).

R.A., siekdamas išvengti administracinės atsakomybės, Šiaulių apskrities VPK Pakruojo rajono komisariato Viešosios tvarkos skyriaus Patrulių būrio patruliui S.Š. pasiūlė 3 tūkst. litų kyšį, o tos pačios tarnybos patruliui A.S. – net 10 tūkst. litų kyšį.

R.A. blaivumą pasitikrinti atsisakė, buvo apklaustas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR Baudžiamojo kodekso 227 str. 1 d. (dėl bandymo papirkti pareigūnus).

Neblaivus (2,52 prom. alkoholio) E.K., atvesdintas į Pakruojo komisariatą, pradėjo skųstis skausmais šone, todėl jis buvo pristatytas į Pakruojo ligoninę bei vėliau į Šiaulių ligoninę. E.K. dėl pilvo ir krūtinės sumušimų gydomas ambulatoriškai.

Įspūdingo gaudynių trilerio aplinkybių tyrimas tęsiamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius