Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 24 /18:57

„VW Passat“ taranavo traktoriaus priekabą, sužeistas vairuotojas pats išsiropštė iš rąstų spąstų

Ketvirtadienio pavakarę Klaipėdos rajone per keistą avariją kelyje Pėžaičiai–Švėkšna sužalotas 46 metų vyriškis, dėl nežinomų priežasčių savuoju „Volkswagen“ automobiliu įsirėžęs į rąstais pakrautą traktoriaus priekabą.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / 15min.lt nuotr.

Traktorių „Belarus“ vairavęs vyriškis po avarijos negalėjo atsistebėti: jis matė, kaip iš galo prie jo priekabos artėja VW, tačiau pastarojo vairuotojas nelenkė, o visu greičiu rėžėsi į rąstus.

Po šio smūgio „VW Passat“ liko prispaustas po medienos kroviniu.

Tačiau, į nelaimės vietą atskubėjusių gelbėtojų armijos nuostabai, nukentėjusysis su traktorininko pagalba sugebėjo netrukus išsiropšti iš suknežinto automobilio.

Kol kas sunkiai paaiškinama, tačiau, panašu, palyginti laimingai pasibaigusi eismo nelaimė Klaipėdos rajono Skomantų kaime įvyko ketvirtadienį apie 18 val.

Žvyrkeliu Pėžaičiai–Švėkšna lėtai važiavo baltarusiškas traktorius su rąstų kroviniu, o ta pačia kryptimi, tik gerokai greičiau, judėjo „VW Passat“. Lengvuoju automobiliu 46 metų vyras važiavo vienas, priekyje esančios kliūties jis tarsi nepastebėjo.

Nuo stipraus smūgio traktorius su visu kroviniu palėkė kelis metrus į priekį. Atrodė, kad VW vairuotojas beviltiškai užspaustas. Į nelaimės vietą iškviestos gausios gelbėtojų pajėgos.

Tačiau nukentėjusysis, padedant 44 metų traktorininkui, išsilaisvino ir rado būdą išlįsti iš suknežintos transporto priemonės. Vairuotojas buvo sužalotas, todėl netrukus atvykę greitosios pagalbos medikai skubiai išsivežė jį į ligoninę.

Klaipėdos rajono kelių policininkai tęsia šios avarijos aplinkybių tyrimą.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius