-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vyras apsipirko be kaukės: dėl to jo ieškančiai Alytaus policijai – tik lengviau

Nūdienos paradoksas: kuomet policijai tenka ieškoti už prekes nesumokėjusių vagių, pareigūnų užduotį apsunkina legaliai nusikaltėlių naudota maskavimosi priemonė. Tuo tarpu šiuo atveju viskas įvyko atvirkščiai – jei būtų su kauke, įtariamasis turėtų daugiau šansų išvengti teisingumo. Tiesa, tuomet jo niekas ir neieškotų – šįkart būtent už kaukių dėvėjimo tvarkos pažeidimą vyriškio medžioklė ir skelbiama.
Be kaukės parduotuvėje apsilankęs vyras – dėl to jis ir ieškomas.
Be kaukės parduotuvėje apsilankęs vyras – dėl to jis ir ieškomas. Dar visai neseniai policijos prekybininkams prireikdavo po kaukėtų veikėtų apsilankymo. / Alytaus VPK nuotr.

Alytaus policija tiria pirkėjo apsilankymo parduotuvėje be kaukės atvejį ir prašo gyventojų pagalbos.

Balandžio 12 d. apie 11 val. Alytuje, Likiškėlių g., esančioje parduotuvėje, nenustatytos tapatybės asmuo viešoje vietoje nedėvėjo nosį ir burną dengiančios apsaugos priemonės, tuo sukėlė pavojų išplisti COVID-19 ligai ir galbūt padarė administracinį nusižengimą.

Gyventojų, žinančių ar atpažinusių nuotraukoje užfiksuotą vyrą ir galinčių nurodyti jo anketinius duomenis, policija prašo pranešti Alytaus apskrities VPK Veiklos skyriaus vyriausiajam tyrėjui Remigijui Tarailai tel. +370 700 65728, mob. +370 601 21982 arba el. p. remigijus.taraila@policija.lt arba skubios pagalbos tarnybų telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius