Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

​Vyriškis nelegaliais rūkalais prekiavo darbo vietoje – pakelius traukė iš valymo įrenginių elektros skydinės

Reido metu rasta ir paimta daugiau nei 1 300 pakelių nelegalių cigarečių.
Aptiktos cigaretės
Aptiktos cigaretės / Kėdainių r. PK nuotr.

Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnai dar šių metų gegužės 27-ąją organizavo prevencinę priemonę dėl nelegalios prekių apyvartos. Policija tikrino bei stebėjo prižiūrimoje teritorijoje esančias problemines vietas ir asmenis, apie kuriuos gauta anoniminė informacija, jog jie galbūt verčiasi neteisėta akcizais apmokestinamų prekių prekyba. 

Kėdainių rajone, Josvainių seniūnijoje, Vainikų kaime, neabejingų bendruomenės narių suteiktos informacijos dėka, piliečio R.M. (gimusio 1968 m.) darbo vietoje, valymo įrenginių elektros skydinėje, apžiūros metu buvo rasta ir paimta 735 pakeliai cigarečių „Fest“, 420 pakelių cigarečių „Minsk Capital“ su Baltarusijos Respublikos banderolėmis ir 148 pakeliai cigarečių „New Line“ be banderolių.

Iš viso rasta ir paimta 1 303 pakeliai cigarečių, rašoma Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovų antradienį paviešintame pranešime.

Dėl šio pažeidimo pradėta administracinės bylos teisena pagal Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 163 (2) str. (dėl akcizais apmokestinamų prekių laikymo, gabenimo, naudojimo ar realizavimo pažeidžiant nustatytą tvarką).

Policija dėkoja pilietiškiems žmonėms, kurie policijai praneša apie vietas, kuriose vykdoma nelegali prekyba.

Primenama, kad apie vietas, kur Kauno apskrityje prekiaujama akcizais apmokestinamomis prekėmis, apie asmenis, užsiimančius tokia neteisėta veikla, policijai galite pranešti anoniminiu pasitikėjimo telefonu (8 37) 30 30 50 arba bendruoju telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius