Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vyro automobilyje Kėdainių policija aptiko daugiau nei 70 l nelegalaus alkoholio distiliato

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnai, tikrindami turimą informaciją, Kėdainių rajone aptiko daugiau nei 70 litrų skysčio, turinčio alkoholio kvapą. Tai, galimai, naminis stiprus alkoholinis gėrimas.
Nelegalus alkoholio distiliatas
Nelegalus alkoholio distiliatas / Kauno apskrities VPK nuotr.

Praėjusią savaitę, trečiadienį, Kėdainių rajono Dotnuvos seniūnijoje esančiame Pilionių kaime Kauno apskrities VPK Kėdainių rajono PK pareigūnai, patikrinę 58-erių metų vyrui priklausantį automobilį „VW Passat“, aptiko nemažai nelegalaus alkoholio distiliato, - informuoja Kauno apskrities policija.

Rastos ir paimtos 2 plastikinės talpos po 20 l, 2 plastikinės talpas po 15 l ir 1 plastikinė talpa su beveik 10 l skaidraus skysčio, turinčio alkoholio kvapą. Iš viso paimta 5 plastikinės talpos su apie 70 l litrų skysčio.

Kauno apskrities VPK Kėdainių rajono PK pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros prokurorai.

Pareigūnai dėkoja pilietiškiems gyventojams už teikiamą informaciją bei primena, kad apie vietas, kur prekiaujama akcizais apmokestinamomis prekėmis, apie asmenis, užsiimančius tokia neteisėta veikla, pranešti galima telefonu 112 arba anoniminiu pasitikėjimo telefonu (8 37) 303 050.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius