Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į festivalį „Granatos“ Rumšiškėse siunčiama Viešojo saugumo tarnyba

Šį savaitgalį Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisaro prašymu Tarnybos pareigūnai padės užtikrinti viešąją tvarką tarptautinio muzikos festivalio „Granatos Live“ ir Jonavos miesto šventės „Mes mylim Jonavą“ metu.
Festivalio „Granatos“ scena
Festivalio „Granatos“ scena / Ryčio Šeškaičio nuotr.

Viešojo saugumo tarnyba vasaros laikotarpiu yra ypač apkrauta. Tarnybos pareigūnai laikotarpiu nuo š. m. birželio 14 d. iki rugpjūčio 25 d. savaitgaliais talkina Palangos policijai bei yra pasitelkiami kituose vasaros renginiuose.

Lietuvos liaudies buities muziejaus teritorijoje Rumšiškėse vykstantis muzikos festivalio „Granatos Live“ reikalauja papildomų saugumo priemonių dėl renginio vietos unikalumo ir nuolat augančio festivalio dalyvių skaičiaus.

VST pareigūnai pasitelkiami, kad šventės paliktų tik geriausius prisiminimus.

Tuo pačiu metu Jonavoje vyksianti miesto šventė „Mes mylim Jonavą“ sukvies esamus ir buvusius Jonavos miesto gyventojus ir svečius susiburti varžytuvėms, šeimų piknikui ir koncertui.

Nors šie vienu metu vykstantys renginiai skiriasi tiek dalyvių skaičiumi, tiek savo pobūdžiu, bet visuose svarbiausia saugumas.

VST nuotr./Asociatyvi iliustracija
VST nuotr./Asociatyvi iliustracija

Tarnybos pareigūnai pasitelkiami siekiant, kad šios šventės vyktų išvengiant nesklandumų ir paliktų tik geriausius prisiminimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius