-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žagarės vyšnių festivalio naktį lūžo žandikauliai ir nosys – du jaunuoliai gydomi Kauno klinikose

Socialiniame tinkle moteris paprašė draugų ir pažįstamų pagalbos – gal kas matė „Švedlaukio“ kavinėje vykusias muštynes ir gali aiškiai nupasakoti, kas ten įvyko. Jos devyniolikmečiam sūnui iš vieno smūgio sulaužyti veido kaulai. Tas pats – dar vienam kavinės lankytojui. Dar vienas išgėręs nelaimėlis kiek po vidurnakčio buvo smarkiai sumuštas Žagarės gatvėse.
Žagarės vyšnių festivalio kulminacija
Žagarės vyšnių festivalio kulminacija / Alvydo Januševičiaus nuotr.

Apie sumuštą sūnų moteris sužinojo tik iš pareigūnų ir medikų. Ji spėjo išsiaiškinti, kad „Švedlaukio“ kavinėje kumščiais švaistėsi nenustatyti asmenys, į festivalį atvykę iš Akmenės.

Policija praneša, kad tuo metu buvo sumuštas dar vienas trim metais vyresnis jaunuolis. Jam buvo nustatytas 1,92 prom. girtumas. Abu jaunuoliai dėl veido kaulo lūžimų po medikų apžiūros Joniškio ligoninėje nukreipti gydytis į Kauno klinikas.

Smūgiuota buvo iš pasalų, kuomet vienas iš nenustatytų asmenų konfliktavo su tuo, kuris sumušė vyresnįjį nukentėjusįjį.

Nukentėjusiųjų artimieji įtaria, kad trenkta buvo kokiu nors specialiu muštynėms skirtu daiktu – galbūt kastetu. Tokios preliminarios išvados peršasi, nes devyniolikmetis gavo tik vieną smūgi, nuo kurio nepargriuvo ir nebuvo praradęs sąmonės, tačiau veido kaulai lūžo.

Preliminariais duomenimis, iš pradžių konfliktas ir buvo kilęs tik su vyresniuoju, tačiau jo stojo ginti mergina. Agresyviai nusiteikę asmenys puolė ją mušti. Tuomet devyniolikmetis nusprendė ginti merginą ir gavo stiprų smūgį iš pasalų.

Tą pačią naktį, apie antrą valandą nakties, buvo taip pat smarkiai sumuštas dar vienas 21-erių jaunuolis. Jis tiesiog ėjo gatve ir buvo užpultas kelių nepažįstamų asmenų. Nukentėjusysis dėl subdurinės hematomos, nosies kaulo lūžio ir galvos sumušimo po medikų apžiūros VšĮ Joniškio ligoninės priėmimo skyriuje tolimesniam gydymui išvežtas į Šiaulių ligoninę.

Abiejų atvejų kaltininkai ir tariamieji nustatinėjami. Joniškio policija ką nors įtartino pastebėjusius asmenis prašo informuoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius