Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 11 27 /2018 11 28

„Žalgirio“ arenos ir Kauno „Akropolio“ sprogimais grasinęs vyras – areštinėje ir teisme

Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnai pirmadienį, lapkričio 26 d., sulaikė 35-erių metų vyrą, kuris įtariamas melagingai pranešęs apie gresiantį pavojų gyventojams. Kreiptasi į Kauno apylinkės teismą dėl kardomosios priemonės jam skyrimo, o trečiadienį numatomas ir teisiamasis posėdis pagreitinta tvarka.
Telefoninis sukčius
Asociatyvi iliustracija / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Praėjusią savaitę, lapkričio 22–23 dienomis, Kauno apskr. VPK pareigūnai sulaukė anoniminių pranešimų, kad Kaune, Karaliaus Mindaugo pr., esančiame prekybos centre ir netoliese esanti arena gali sprogti. Tikslinant gautą informaciją, nustačius, kad gauti skambučiai melagingi, pareigūnai atliko procesinius veiksmus ir nustatė įtariamąjį.

Kruopštaus ir profesionalaus Kauno pareigūnų darbo dėka, pirmadienio popietę, apie 14 val., Kauno mieste buvo sulaikytas įtariamasis. Anksčiau už panašias nusikalstamas veikas baustas kaunietis laikinai sulaikytas. Vyrui gresia laisvės atėmimas iki penkerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Trečiojo skyriaus prokurorai.

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas trečiadienį praneša, kad ikiteisminis tyrimas šioje byloje baigtas pagreitinto proceso tvarka. Šiandien, lapkričio 28 d., į 13.30 val. vyksiantį Kauno apylinkės teismo posėdį bus pristatytas 35-erių metų vyras, kuris įtariamas melagingai pranešęs apie gresiantį pavojų gyventojams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius