-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žalsvų ir baltų kvaišalų byloje – 25 įkalčiai

21 plius 4. Kretingos rajono pareigūnai sulaikė nemažai lankstinukų su skirtingomis, tikriausiai narkotinėmis medžiagomis turėjusį asmenį.
Bylos įkalčiai
Bylos įkalčiai / Klaipėdos VPK nuotr.

2022-05-26 apie 15.20 val. Kretingos r., Padvarių k., patikrinę automobilių stovėjimo aikštelėje stovėjusį automobilį „Audi A6“, jame buvusio 1993 m. gimusio vyro drabužiuose rado ir paėmė du plastikinius maišelius, kuriuose buvo 21 folijos lankstinukas su augalinės kilmės, žalsvos spalvos, galimai narkotine medžiaga ir 4 paketėliai su baltos spalvos, biria, galimai narkotine medžiaga.

1993 m. gimęs įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl galimo neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti (pagal LR BK 259 str. 1 d.).

Anksčiau už tokio pobūdžio nusikalstamą veiką jau kartą teistam vyrui gresia bauda, areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Vadovaujantis Lietuvos Respublikos Konstitucijos 31 str., asmuo laikomas nekaltu, kol jo kaltumas neįrodytas įstatymo nustatyta tvarka ir pripažintas įsiteisėjusiu teismo nuosprendžiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius