-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Žėručio“ sodininkų susirinkimas baigėsi policijos komisariate

Vilniuje šeštadienį sodų bendrijos „Žėrutis“ susirinkime aistros taip įkaito, kad jas gesinti turėjo policijos pareigūnai.
Sodininkas į susirinkimą atsinešė peilį.
Sodininkas į susirinkimą atsinešė peilį. / Dainiaus K. nuotr.
Temos: 1 Konfliktas

Susirinkime buvo aptariami bendruomenei rūpimi klausimai. Tačiau bendravimas netrukus buvo sutrikdytas, kai susirinkime pasirodė gerokai apsvaigęs vienas sodininkas.

„Kilo konfliktas, jis ėmė kaltinti mus nebūtais dalykais. Matėme, kad su juo susitarti nepavyks, kaimynas atrodė apsvaigęs. Dar pamačiau, kad jis turi peilį, pakvietė mane santykius išsiaiškinti „ant žolytės“. Nenorėdamas problemų iškviečiau policijos pareigūnus“, – pasakojo „Žėručio“ bendruomenės narys Dainius.

Konfliktiškas vyras bandė teisintis, kad peilis reikalingas lauko darbams.
Policija pas sodininkus važiavo beveik 45 minutes.

Atvykusiems policininkams agresyvus kaimynas suskubo parodyti pažymėjimą, rodantį, kad yra dirbęs vidaus reikalų sistemoje. Ši detalė nepraslydo liudininkams pro akis.

„Jis ėmė aiškinti, kad jam reikia persirengti, kad šitaip apsirengęs į komisariatą nevažiuos“, – prisiminė Dainius. Vyro nuostabai policijos pareigūnai iš tiesų nuvežė kaimyną į namus persirengti.

Į komisariatą rašyti pareiškimo nuvažiavęs Dainius sužinojo, kad susirinkimo ramybę sujaukusiam sodų bendrijos nariui nustatytas beveik 1,5 promilės girtumas. Vyras uždarytas į areštinę.

Vilniaus miesto pirmojo policijos komisariato darbuotojai patvirtino užregistravę pareiškimą, pradėtas tyrimas.

Penktadienio vakarą agresyvų sodų bendrijos narį teko tramdyti Klaipėdos rajono policijos pareigūnams. Įširdęs dėl bendruomenės šventės neblaivus vyras grasino visus susprogdinti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius