-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Žiauriai sužalota mergina prasitarė, kad egzekuciją surengė „dvi draugės“

Pareigūnai toliau aiškinasi, kokiomis aplinkybėmis buvo sužalota dėl smegenų traumos ir stuburo lūžių Kauno klinikose atsidūrusi 19-metė iš Šakių rajono.
Tyrimų duomenys rodo, kad mergaitės, vaikystėje patyrusios seksualinę prievartą, 2,4 karto dažniau pakartotinai ją patiria jau suaugusios.
Tyrimų duomenys rodo, kad mergaitės, vaikystėje patyrusios seksualinę prievartą, 2,4 karto dažniau pakartotinai ją patiria jau suaugusios. / BFL/Gedimino Savickio nuotr.

Antradienį portalas 15min.lt rašė apie 19-metę iš Šakių rajono, kuri dėl smegenų traumos ir stuburo lūžių atsidūrė Kauno klinikose.

Į ligoninę atvykusiems pareigūnams nukentėjusioji pasakė, kad ją sumušė „dvi draugės“, trečiadienį rašo „Lietuvos rytas“.

Anot dienraščio, Sintautų miestelyje gyvenanti mergina mokosi profesinio rengimo centre. „Našlaitė, užaugusi gausioje šeimoje. Šiuo metu su motina gyvena penki ar šeši vaikai, vyresnieji jau išėjo iš namų. Našlė sunkiai verčiasi, tačiau negirtauja, nėra asociali. Aršių vaikinų miestelyje yra, bet kad merginos pliektųsi, nežinau tokių”, – „Lietuvos rytas” cituoja vieną Sintautų gyventoją.

Merginai nustatyta diagnozė: galvos smegenų trauminė liga (ūmus periodas, lengva forma), galvos smegenų komocija, įtariamas stuburo kaklinės dalies slankstelių (C-4 ir C-5) lūžimas, kairės krūtinės pusės, kūno juosmens ir kairio peties sumušimas.

Vietos pareigūnai toliau aiškinasi, kaip nukentėjo 19-metė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius