Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 02 20 /2023 02 21

Žiema sugrįžo su trenksmu: Plungės rajone per eismo įvykį sužeisti 3 žmonės

Pirmadienį, kardinaliai pasikeitus eismo sąlygoms, vairuotojai vėl susiduria su iššūkiais. Plungės rajone, kelyje į Mažeikius, susidūrė trys automobiliai, sužeisti trys žmonės. Iš pradžių buvo teigta, kad sužeisti keturi žmonės, vėliau informacija patikslinta.
Pirmadienio vidudienį Plungės rajone per avariją susidūrė trys automobiliai. Medikų pagalbos prireikė 4 asmenims.
Pirmadienio vidudienį Plungės rajone per avariją susidūrė trys automobiliai. Medikų pagalbos prireikė 4 asmenims. / Facebook grupės „Pranešk, kur policija Plungės rajone“ nuotr.

Kaip išsiaiškino 15min, bendruoju pagalbos telefonu 112 apie 12 val. 54 min. gautas pranešimas apie avariją Plungės rajone, kelyje Plungė–Mažeikiai, netoli posūkio į Platelių miestelį.

Pranešta, kad susidūrė trys autotransporto priemonės, du iš jų – „Opel“ markės ir sunkiasvoris vilkikas.

Antradienį patikslinta, kad eismo įvykio eiga buvo kiek kitokia. Automobilio „Ford S MAX“ vairuotojas gimęs 1958 m., lenkdamas automobilį „Opel Astra“, neįsitikino, kad tai daryti yra saugu , kliudė automobilį „Opel Vectra“.

Automobiliams susidūrus nukentėjo „Opel Vectra“ vairavusi 1993 m. gimusi moteris, „Opel Astra“ vairavusi 1959 m. gimusi moteris ir „Ford S MAX“ vairavęs 1958 m. gimęs vyras.

Įvykio vietoje dirbo du policijos ekipažai, ugniagesių komanda.

Facebook grupės „Pranešk, kur policija Plungės rajone“ nuotr./Eismo įvykio Plungės rajone metu nukentėjo keturi asmenys
Facebook grupės „Pranešk, kur policija Plungės rajone“ nuotr./Eismo įvykio Plungės rajone metu nukentėjo keturi asmenys

Žemaitijoje pirmadienį pasnigo, vietomis keliai slidūs.

Eismoinfo.lt 13 val. pranešime apie kelių būklę ir eismo sąlygas teigiama, kad sudėtingesnės eismo sąlygos vakarų ir šiaurės vakarų Lietuvoje. Čia pagrindinių valstybinės reikšmės kelių dangos daug kur provėžotos, padengtos pažliugusiu sniegu. Likusioje šalies dalyje pagrindinių valstybinės reikšmės kelių dangos daugiausia šlapios, Marijampolės, Kauno ir Panevėžio apskrityse vietomis padengtos pažliugusiu sniegu.

Mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai daugelyje šalies rajonų slidūs, provėžoti, o vakarų ir šiaurės vakarų Lietuvoje daug kur padengti pažliugusio, puraus ar prispausto sniego sluoksniu.

Šalyje dirba kelių priežiūros mechanizmai, tačiau vairuotojų prašome atsižvelgti į kelių būklę ir meteorologines sąlygas bei rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį.

Didžiojoje šalies dalyje snygis, šlapdriba, tik Utenos apskrityje be kritulių. Oro temperatūra nuo 0 iki 1 laipsnio šalčio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius