Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žiežmariškiai padėjo išaiškinti, kas be jokios priežasties žiauriai sumušė žmogų

Kaišiadorių rajono policijai su gyventojų pagalba pavyko nustatyti, kas gruodžio 14 d. užpuolį naktį Kaišiadorių rajone, Žiežmarių miestelyje, Vilniaus gatvėje užpuolė praeivį. Jis iki šiol yra labai sunkios būklės.
Sulaikymas.
Sulaikymas (asociatyvi nuotr.) / E.Ovčarenko/15min.lt nuotr.
Temos: 2 Užpuolimas Smurtas

Kaip pirmadienį skelbia Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, gruodžio 14 d. anksti ryte Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kaišiadorių rajono policijos komisaraite (toliau – Kauno apskr. VPK Kaišiadorių r. PK) gautas pranešimas, kad apie 4.26 val. į Kaišiadorių rajono ligoninės priėmimo skyrių dėl galvos sužalojimo pristatytas nesąmoningas, 1983 m. gimęs, vyras.

Žmogus vėliau pervežtas į LSMUL Kauno klinikas. Ten jis skubos tvarka operuotas ir paguldytas į neurochirurgijos reanimacijos skyrių, jo būklė sunki.

Kauno apskr. VPK Kaišiadorių r. PK pradėtas ikiteisminis tyrimas, kuris netrukus perkvalifikuotas į sunkaus nusikaltimo tyrimą, t. y. dėl sunkaus sveikatos sutrikdymo pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 135 str. 1 d., už ką baudžiama laisvės atėmimu iki 10 metų.

Įvykdytas nusikaltimas Kriminalinės policijos pareigūnams užminė tikrą mįslę – nukentėjusysis nebuvo apiplėštas (prie jo rasti dokumentai, pinigai), taip pat nebuvo galimų įvykio liudytojų, beveik nebuvo „už ko užsikabinti“.

Įvykdytas nusikaltimas Kriminalinės policijos pareigūnams užminė tikrą mįslę – nukentėjusysis nebuvo apiplėštas.

Pradėjus tikrinti įvairias įvykio versijas, labiausiai prie tyrimo sėkmės prisidėjo neabejingi Žiežmarių miestelio gyventojai. Iš jų gaunamą informaciją kriminalistai kantriai dėliojo vieną šalia kitos, lygino, analizavo ir tai davė vaisių. Jau gruodžio 17 d. pareigūnai sulaikė to paties miestelio gyventoją – 1988 m. gimusį vyrą. Apklausos metu sulaikytasis prisipažino be jokios aiškios priežasties žiauriai sumušęs atsitiktinai gatvėje naktį sutiktą asmenį.

Gruodžio 18 d. teismas įtariamajam skyrė griežčiausią kardomąją priemonę ir maksimalų suėmimo terminą – 3 mėn.

Įtariamasis gerai policijai žinomas, praeityje teistas jau 4 kartus.

Kauno apskr. VPK Kaišiadorių r. PK pareigūnai nuoširdžiai dėkoja visiems gyventojams, prisidėjusiems prie šio sunkaus nusikaltimo išaiškinimo. Policininkai pabrėžia, kad tik visų mūsų bendrų pastangų ir neabejingumo šalia esančiam dėka jausimės saugesni.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius