Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

19 dūrių: Žiežmariuose mirtinai subadyta moteris, sulaikytas jaunas įtariamasis

Ketvirtadienio rytą Žiežmariuose rastas subadytos moters kūnas. Netrukus sulaikytas jaunas įtariamasis – teismas 23 metų vaikiną jau leido suimti.
Kelių policijos reidas Tvirtovės alėjoje
Policija / Mariaus Vizbaro / 15min nuotr.

Kaip informuoja Policijos departamentas, sausio 14 dieną apie 9 valandą 25 minutės Kaišiadorių rajone, Žiežmariuose, name, rastas mirusios moters, gimusios 1965 metais, kūnas su durtinėmis žaizdomis.

Sulaikytas 1997 metais gimęs įtariamasis. Jis uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo.

Savo ruožtu Kauno apylinkės teismo atstovė penktadienį popiet pranešė, kad Kauno apylinkės teismo Kauno rūmai patenkino prokuroro prašymą ir maksimaliam – trijų mėnesių terminui paskyrė kardomąją priemonę – suėmimą Ž. N., kuris įtariamas nužudymu.

Įtariamasis Ž. N. praeityje teistas ir Lietuvoje ir užsienyje, yra nedirbantis, nesimoko, nevedęs, nedeklaravęs gyvenamosios vietos.

Pirminiai tyrimo duomenimis, Ž.N. 2021 m. sausio 13 d., 18.00 val., gyvenamajame name, Kaišiadorių rajone, būdamas apsvaigęs nuo alkoholio, kas turėjo įtakos nusikalstamos veikos padarymui, tarpusavio konflikto su nukentėjusiuoju asmeniu metu, tyčia peiliu mažiausiai 19 kartų dūrė į įvairias kūno vietas, dėl ko nukentėjęs asmuo nuo patirtų durtinių žaizdų neturkus įvykio vietoje mirė, t. y. nužudė žmogų.

Teismo nutartyje, kurioje skirtas suėmimas Ž. N. pažymima, kad byloje yra duomenys, leidžiantys pagrįstai manyti, kad įtariamasis padarė nusikalstamą veiką. Kardomoji priemonė – suėmimas paskirta dėl to, kad Ž. N. būdamas laisvėje gali bėgti (slėptis) nuo ikiteisminio tyrimo pareigūnų, prokuroro, ar teismo, trukdyti procesui ar daryti naujus nusikaltimus.

Teismas nustatė, kad įtariamasis Ž. N. praeityje teistas ir Lietuvoje ir užsienyje, yra nedirbantis, nesimoko, nevedęs, nedeklaravęs gyvenamosios vietos.

Įtariamajam kardomoji priemonė (suėmimas) paskirta trims mėnesiams. Šias nutartis proceso dalyviai per 20 dienų gali apskųsti Kauno apygardos teismui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius