-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žinomą kovotoją Alytuje suvarpė automato „Kalašnikov“ kulkos (video, atnaujinta 11.19 val.)

Penktadienio naktį Alytuje peršautas žinomas kikbokso kovotojas Rolandas Agrba. Pirminiais duomenimis, į jį šaudyta iš automato „Kalašnikov".
Rolandas Agrba
R.Agrba / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Kaip pranešė Alytaus policija, penktadienio naktį Alytaus apskirties vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai iš Alytaus rajono savivaldybės greitosios medicinos pagalbos stoties gavo pranešimą, kad 0.03 val. Jonyno gatvėje Alytuje buvo rastas pašautas vyras.

Pirminiais duomenimis, asmenys iš nenustatyto šaunamojo ginklo sužalojo alytiškį 28 metų R.A.

Policija praneša, kad dėl šautinių žaizdų dešiniame kelyje bei dešinėje ir kairėje blauzdose nukentėjusysis paguldytas į ligoninės Intensyvios terapijos skyrių.

Penktadienį iš ryto peršautasis dar nebuvo apklaustas.

Policija praneša, kad pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo ir tiriamos įvairios įvykio versijos.

15min.lt žiniomis, peršautas vyriškis yra viena ryškiausių Lietuvos mišrių kovos menų žvaigždė Rolandas Agrba (gim. 1980 m.). Jau šeštadienį jis turėjo dalyvauti Vilniuje vyksiančiame turnyre „Realios kovos 5". Jis turėjo būti vienas iš keturių kovotojų dėl Lietuvos mišrių kovos menų (MMA) vidutinio svorio (iki 84 kg) čempiono diržo.

Vietoje, kurioje peršautas kovotojas, policija rado tris automato „Kalašnikov" tūteles. Todėl įtariama, kad į kikboksininką šaudyta būtent iš šio ginklo.

Maždaug už kilometro nuo įvykio vietos aptiktas degantis automobilis Subaru Legacy, kuris dar vasario 5 d. buvo pavogtas Alytuje.

Pasak medikų, alytiškis sužalotas sunkiai, sutrupinti kaulai. Medikų prognozės neguodžia – daugiau kovose R.Agrba dalyvauti negalės.

Atvežtas į ligoninę kovotojas apie įvykį negalėjo daug papasakoti. Vyriškis tik minėjo, kad jį sužalojo nepažįstami asmenys.

„Realių kovų lygos“ asociacijos prezidentas Ričardas Toliušis apie sportininko sužalojimą sužinojo tik iš 15min.lt žurnalisto.

„Kol kas nenoriu nieko sakyti. Rolandą Agrba turnyre pakeis Tomas Pakutinskas iš Tauragės", – tvirtino R.Toliušis.

„Naujiena nustebino. Visuomet esame pasirengę pakeisti kovotoją, jei jis patyrė traumą. Turnyrui  blogai, kad Rolando nebus, nes jis – viena iš turnyro žvaigždžių", – sakė „Realių kovų lygos“ asociacijos vadovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius