-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žmoną ir vėliau mažametes dukreles sužalojęs vyriškis uždarytas į areštinę

2011-12-21 apie 19 val. pil. L. D. gim. 1973 m., gyv. Stakliškėse, Prienų r., savo namuose, būdamas apsvaigęs nuo alkoholio, konflikto metu, smogė žmonai į veidą, taip nežymiai sutrikdydamas jos sveikatą.
Kumštis
Kumštis / Photos.com nuotr.

Dėl šios veikos 2012-01-09 Prienų rajono apylinkės teismas pil. L.D. pripažino kaltu, padarius nusikaltimą, numatytą Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 140 str. 1d. „Fizinio skausmo sukėlimas ar nežymus sveikatos sutrikdymas“ ir skyrė jam 3 mėn. viešųjų darbų bausmę, įpareigojant neatlygintinai dirbti po 30 valandų per mėnesį visuomenės labui bei įpareigojo 3 mėn. nuo teismo baudžiamojo įsakymo įsiteisėjimo dienos nesiartinti prie žmonos, nebendrauti ir neieškoti ryšių su ja.

Tačiau smurtautojas nepasimokė ir 2012-02-22, būdamas neblaivus (nustatytas 2,59 prom. girtumas), savo namuose apstumdė mažametes dukreles, todėl buvo uždarytas į Kauno apskrities policijos areštinę. Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą pagal  Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 140 str. „Fizinio skausmo sukėlimas ar nežymus sveikatos sutrikdymas“ 2 d. Už šią veiką numatytas laisvės atėmimas iki 2 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius