-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Žmonių aukų praėjusios paros gaisruose išvengta

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusios paros įvykių suvestinėje yra įrašyta 13 gaisrų ir 21 kitas incidentas, kurį likvidavo valstybinės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai. Žmonių aukų gaisruose vakar buvo išvengta.
Liepsna
Liepsna / Photos.com nuotr.
Temos: 1 Statistika

Antradienio naktį Biržų rajono Velykonių kaime užsidegė nustatinėjamo savininko ūkinis pastatas. Ugniagesiams atvykus į gaisro vietą, pastato stogas jau buvo įgriuvęs. Ugnis sunaikino medinę pastato dalį, sudegė ir joje sukrautas šienas. Gaisras buvo gesinamas, pajungus magistralinę vandens liniją iš atviro vandens šaltinio. Gaisro priežastys  nustatinėjamos.

Kitas ūkinis pastatas anksti ryte užsidegė Kaune, Gastilonių gatvėje. Per gaisrą ugnis visiškai sunaikino medinę malkinę, nudegė mūrinio pastato stogas, išdegė vidus. Gaisro aplinkybės taip pat aiškinamos.

Dar vienas ūkinis pastatas vidurdienį užsidegė Raseinių rajono Aukštkelių kaime. Per gaisrą nudegė pastato stogas, sudegė pastato viduje buvęs lengvasis automobilis VW Passat, apdegė malkos. Įvykio aplinkybės tikslinamos.

Antradienį vidurdienį Vilniaus rajono Juodšilių kaime gaisras kilo Juodšilių  seniūnijos buvusiojoje katilinėje. Gaisro metu išdegė viduje buvusios šiukšlės ir sendaikčiai, apdegė elektros kabeliai, nuo ugnies buvo išgelbėta priblokuota transformatorinė. Ir šio gaisro sukėlėjai nustatinėjami.

Dar vienas apleistas ir nenaudojamas pastatas vakare liepsnojo Alytaus rajono Kaniūkų kaime. Per gaisrą apdegė pastato siena, nudegė ir buvo nuardyta dalis pastato stogo. Įvykis tiriamas.

Naktį iš antradienio į trečiadienį Kaune, Neveronių kaime gaisras kilo vietos garaže. Gaisro metu apdegė mūriniame garaže buvę motociklas, dviratis ir sendaikčiai, aprūko pastato sienos. Ir šio gaisro aplinkybės aiškinamos.

Antradienį Kauno rajono gelbėtojai iš Laumėnų kaimo tvenkinio bei Ignalinos rajono ugniagesiai iš Kiauno ežero ištraukė du nuskendusius piliečius.

Ir antradienį Lietuvoje nuolat merkė lietus, o pakilęs vanduo apsėmė ne vieno gyventojo rūsį. Kai kuriose vietovėse stiprus vėjas privertė ant važiuojamų kelių ir medžių. Tad ugniagesiai sulaukė ne vieną gyventojų pagalbos šauksmą ir 16 kartų skubėjo padėti žmonėms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius