Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žmonių aukų praėjusios paros gaisruose išvengta

Priešgaisirnės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusios paros įvykių suvestinėje yra įrašyti 34 gaisrai ir 13 kitų incidentų, kuriuos likvidavo Valstybinės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai. Žmonių aukų gaisruose buvo išvengta.
Liepsna
Liepsna / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Statistika

Antradienį ryte Kretingos rajono Kūlupėnų kaime užsidegė V.M. gyvenamasis namas. Gaisro metu sudegė pastato stogas, apdegė sienos. Nuo ugnies buvo išgelbėta šalia namo stovinti lauko virtuvė. Įtariama, kad pastatas buvo padegtas. Įvykis tiriamas.

Kitas gyvenamasis namas, priklausantis J.V.,  antradienį popiet užsiliepsnojo Pasvalio rajono Baravikynės kaime. Ugnis nuniokojo pastato stogą, išdegė pastato vidus. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Dar vienas gyvenamasis namas popiet užsidegė Švenčionių rajono Mociškių kaime. Čia gaisro metu sudegė R.R. priklausančio namo stogas ir perdengimas, stipriai apdegė rąstų sienos, išdegė vidus. Gaisro priežastys nustatinėjamos.

Didelis gaisras pavakary kilo Vilniuje, Užupio gatvėje, kur užsiliepsnojo trijų aukštų gyvenamasis namas. Šio pastato pirmame aukšte yra įrengtas restoranas ,,Tores”. Restorano darbuotojai išvydę per antro aukšto langus virstančius dūmus liepė lankytojams skubiai palikti patalpas ir patys išbėgo į lauką. Na, o gaisro židinys, kaip spėjama, buvo virš restorano esančiose patalpose. Vėliau ugnis persimetė ir į trečiame aukšte esantį butą. Per gaisrą sudegė keli šimtai kvadratinių metrų stogo dangos, išdegė butai antrame ir trečiame aukštuose, vandeniu buvo sulietos ir aprūko restorano patalpos. Žmonės nenukentėjo. Įvykio aplinkybės tikslinamos.

Du gaisrai antradienį buvo įregistruoti Vilniaus rajone. Popiet Kalvelių seniūnijos Vindžiūnų kaime užsidegė L.D. ūkinis pastatas. Per gaisrą sudegė pastato stogas, perdengimas, išdegė vidus, nuo ugnies buvo apgintas gyvenamasis namas ir lauko virtuvė.

Pavakary Riešės seniūnijos Purnuškių kaime, sodų bendrijoje ,,Gilė” užsiliepsnojo V.J. pirtis. Apie šį gaisrą pranešta buvo pavėluotai, tad, kai ugniagesiai atvyko į gaisro vietą, medinė pirtis jau buvo sudegusi. Gelbėtojai užgesino užsidegusį šalia priblokuotą garažą. Abu įvykiai tiriami.

Naktį iš antradienio į trečiadienį Kaune, Draugystės gatvėje, šalia prekybos centro ,,Maxima”, kaip įtariama, buvo padegti keli automobiliai. Ugnis nusiaubė lengvąjį automobilį Mercedes Benz ir mikroautobusą VW Transporter. Gaisro aplinkybės nustatinėjamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius