-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antroje savaitės pusėje truputį šils, tačiau lietus nesitrauks

Šiandien vienas ciklonas, buvęs praėjusią parą virš Lietuvos, pamažu trauksis, tačiau iš vakarų artės kitas, su kuriuo slinks ir atmosferos frontas.
Vilniuje didelis snygis: dangus maišėsi su žeme
Vilniuje didelis snygis: dangus maišėsi su žeme / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 3 Lietus Žiema Orai

Dieną visoje Lietuvos teritorijoje sulauksime kritulių, daugiausia vyraus lietus, Vakarų Lietuvoje jis bus kiek intensyvesnis, o Rytų Lietuvoje turėtų stiprėti labiau link vakaro. Kai kur formuosis rūkas arba matomumas mažės dėl intensyvesnių kritulių. Vietomis gali susidaryti plikledis, galima silpna lijundra, ypač vietovėse su artima 0 oro temperatūra. Vėjas laikysis nestiprus, 6-11 m/s, pietvakarių, pietų krypties. Aukščiausiai oro temperatūra pakils iki 1-6 laipsnių šilumos.

Ketvirtadienį krituliai taip pat nesitrauks – naktį palis daug kur, dieną vietomis, vyraus nedidelis lietus. Nakties ir ryto valandomis kai kur formuosis rūkas, plikledis. Vėjas pūs pietvakarių, pietų krypties, 4-9 m/s, o žemiausia oro temperatūra prognozuojama tarp 1 laipsnio šalčio ir 4 laipsnių šilumos. Ketvirtadienio dieną vėjas keis kryptį į pietų, pietryčių, stiprės iki 7-12 m/s. Oras daug kur įšils iki 4-9 laipsnių šilumos.

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį daug kur vyraus nestiprus lietus. Vėjas pūs pietryčių, 8-13 m/s. Paryčiais oro temperatūra sieks apie 1-6 laipsnius šilumos. Penktadienio dieną taip pat daug kur lis, vėjas pūs pietinių krypčių ir nesilps, o oro temperatūra bus panaši į praėjusios paros, 4-9 laipsniai šilumos.

Savaitgalį kol kas orų pokyčių nenumatoma. Daug kur negausiai palis, dienos metu gali papūsti kiek stipresnis vėjas, oro temperatūra naktį daugiausia vyraus švelniai teigiama, o dienos metu bus 4-9 laipsniai šilumos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius