-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 26 /09:45

Eismo sąlygas sunkina plikledis

Naktį protarpiais lijo didžiojoje šalies dalyje. Šiuo metu silpnai lyja šiauriniuose ir rytiniuose šalies rajonuose, praneša Lietuvos automobilių kelių direkcija.
Plikledis
Plikledis / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Didžiojoje šalies dalyje keliuose vietomis formuojasi plikledis, slidūs ruožai yra barstomi. Magistralinių ir krašto kelių dangos daugiausia šlapios.

Visi Lietuvos rajoniniai keliai yra išvažiuojami. Rajoninių kelių dangos padengtos prispausto sniego sluoksniu, slidžios.

Vairuotojų prašoma atkreipti dėmesį į pavojingus kelio ruožus ir sumažinti greitį prieš sankryžas, miško proskynas, važiuojant per tiltus ir viadukus.

Eismo sąlygas šią dieną sunkins plikledis, rūkas.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis dieną daug kur krituliai, daugiausia lietus ir šlapdriba. Rytą kai kur rūkas, plikledis. Aukščiausia temperatūra nuo 1 laipsnio šalčio iki 4 laipsnių šilumos.

Atnaujinta 09.45 val. Keliuose vis dar yra slidžių ruožų, protarpiais dulksna arba lietus šiauriniuose, rytiniuose ir vakariniuose šalies rajonuose, Zarasų rajone silpnai sninga.

Magistralinių ir krašto kelių dangos daugiausia šlapios, bet vis dar yra slidžių ruožų, šios kelių atkarpos yra barstomos Vilniaus, Kauno, Utenos ir Panevėžio apskrityse.

Rajoninių kelių dangos padengtos prispausto sniego sluoksniu, slidžios.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius