-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 28

Eismo sąlygos: vietomis tvyro rūkas

Automobilių kelių direkcija praneša, kad šalyje be kritulių, vietomis tvyro rūkas. Eismo sąlygos magistraliniuose ir krašto keliuose geros, kelių dangos sausos arba apysausės, vietomis, ypač krašto keliuose, yra provėžų.
Rūkas
Rūkas / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Rajoninių kelių dangos įvairios: padengtos prispaustu sniegu, vietomis provėžotos, kai kur apledėjusios ar visai be sniego. Eismo sąlygos šiuose keliuose sudėtingesnės.

Šilutės rajone apsemtas krašto kelio (Nr. 206) Šilutė–Rusnė 7-ame km esantis 457 m ilgio ruožas. Vandens gylis yra 72 cm. Lengvieji automobiliai apsemtu ruožu perkeliami specialia valstybės įmonės „Klaipėdos regiono keliai“ technika. Taip pat apsemti ir yra neišvažiuojami dešimties rajoninių kelių ruožai, iš viso – 14,66 km. Vandens gylis – nuo 10 iki 60 cm.

Pagėgių savivaldybėje apsemti ir yra neišvažiuojami šešių rajoninių kelių ruožai, iš viso – 45,575 km. Vandens gylis – nuo 65 iki 110 cm.

Dėl ties pasienio su Baltarusija kontrolės punktais susidariusių laukiančių automobilių eilių eismo sąlygos pasienio kelių ruožuose yra sudėtingos. Kelių (A3) Vilnius–Minskas, (A4) Vilnius–Gardinas, (A15) Vilnius–Lyda ir (103) Vilnius–Polockas pasienio ruožus, kuriuose stovi automobiliai yra sudėtinga nuvalyti ir pabarstyti, todėl dangos tokiuose ruožuose yra padengtos sniegu.

Informaciją apie eilių ilgį pasienyje galima rasti tinklapyje http://www.pkpd.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius