Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 01 19

„Grinda“ įspėja vairuotojus: rytojus bus kupinas iššūkių

Vilniaus savivaldybės bendrovė „Grinda“ savo paskyroje „Facebook“ pranešė, kad artimiausią parą smarkiai keisis oro sąlygos, todėl pataria vairuotojams būti itin atidiems.
Vilnių užklojęs gausus sniegas
Vilnių užklojęs gausus sniegas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Panašu, kad rytojus bus kupinas iššūkių – eismo situaciją sunkins oro temperatūros svyravimai, vėjas, krituliai. Remiantis dabartinėmis prognozėmis, lengvai snyguriuoti pradės jau sausio 20-osios paryčiais (maždaug apie 5 val.) ir taip snaigalios iki pat šeštadienio. Per artimiausias dvi paras sniego dangos storis galimai išaugs apie 11 cm.

Jei manote, kad laukia labai nemalonios dienos, primename, kad pernai, panašiu laiku, Vilniuje intensyviai snigo net 3 paras. Per tą laiką Vilnių užklojo 38 cm aukščio sniego danga. Jei tąkart susitvarkėme, susitvarkysime ir dabar.

Dar šiąnakt „Grindos“ žiemos tarnybos darbuotojai prevenciškai druska bei smėlio ir druskos mišiniais nubarstys visus prižiūrimus maršrutus. Ypatingas dėmesys bus skiriamas atkarpoms, kuriose tikimybė susidaryti nepalankioms eismo sąlygoms yra didžiausia – miškingoms ir arčiau vandens telkinių esančioms vietovėms, tiltams, viadukams“, – rašo „Grinda“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius