Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 12

Kita savaitė bus permaininga, tačiau labai atšalti neturėtų

Kitą savaitę termometrų stulpeliai jau neturėtų kristi žemiau 20 laipsnių šalčio. Tiek dienos, tiek naktys bus gerokai šiltesnės, negu jau įpratome pastaruoju metu, tačiau gali pasnigti, o savaitgalį jau galime sulaukti ir šlapdribos.
Žiema Klaipėdoje
Pajūryje jau pakvips atodrėkiu. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Lietuvos televizijos naujienų tarnybos laidai „Panorama“ sinoptikė Inga Stankūnaitė sakė, kad kitą savaitę orai bus permainingi – tai šils, tai šals, kai kuriomis dienomis bus nemažai kritulių, kils vėjas.

„Pirmadienis bus žiemiškas, bet kiek šiltesnis, negu praėjusios dienos. Ir antradienį temperatūra nekris itin žemai – naktį vyraus 10-15 laipsnių šaltis, vietomis bus tik apie 5 laipsnius žemiau nulio, kai kur truputį pasnigs. Dieną temperatūrą svyruos nuo 2 laipsnių šalčio prie jūros iki 6 laipsnių rytiniuose rajonuose“, - sakė sinoptikė.

Trečiadienį priartės ciklonas, jis atneš sniego, vėjas bus gūsingas – 8-13 metrų per sekundę, todėl vietomis kils pūga. Naktį daug kur šals iki 7-12 laipsnių šalčio, bet kur bus labiau apniukę, temperatūra svyruos tik apie 4 laipsnius šalčio. Dieną vyraus 2-4 laipsnių šaltukas.

Ketvirtadienį numatomas orų pagerėjimas – sniegas pasitrauks, vėjas aprims, bet dangui pragiedrėjus naktį vėl bus gerokai šalčiau. Dieną bus iki 9-11 laipsnių šalčio.

Penktadienio naktis vėl bus labai šalta – 15-20 laipsnių šalčio. Gerokai šilčiau tik pajūryje. Numatomas sniegas.

Savaitgalį numatomi daug šiltesni orai, todėl daug kur sniegą jau gali pakeisti šlapdriba.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius