Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 14

Kokie orai laukia savaitgalį?

Šiandien iš vakarų artėjantis ciklono slėnys dangų jau užtraukė žemais debesimis, popietę sulauksime nedidelių kritulių, tiesa, mažesnėje šalies dalyje. Pūs 5–10 m/s pietryčių, pietų vėjas. Aukščiausia temperatūra svyruos nuo 0 iki 4 laipsnių šilumos, vietomis išsilaikys plikledis.
Orai
Orai / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Orų prognozė

Šeštadienio naktį silpni krituliai numatomi daugelyje rajonų. Rūkas susidarys tik vietomis. Temperatūra mažai nutols nuo 0 laipsnių – svyruos nuo 2 laipsnių šilumos ir 3 šalčio. Vėjas silps ir tarsi neapsispręs iš kur pūsti: šalies pietuose jis bus pietvakarių, šiauriniuose rajonuose pūs iš pietryčių, pajūryje – iš vakarų.

Dieną vėjas pasisuks iš pietų, pietryčių ir palaipsniui stiprės. Debesys kažin ar sklaidysis, sušils iki 0–5 laipsnių šilumos. Naujo ciklono debesys ir lietus pajūry pasieks tik vakare, o likusioje šalies dalyje kritulių nenumatoma

Sekmadienį ciklono lemiami orai numatomi apniukę ir su krituliais (lietus kaitaliosis su šlapdriba). Naktį gausesni krituliai iškris vakariniuose, dieną – šiauriniuose šalies rajonuose. Stiproką pietryčių, pietų vėją dieną keis dar stipresnis pietvakarių. Naktis dėl tankių debesų bus keliais laipsniais šiltesnė nei prieš tai buvusios: žemiausia temperatūra nuo 2 laipsnių šalčio šalies rytiniame pakraštyje iki 3 laipsnių šilumos pajūryje.

Aukščiausia temperatūra dieną 1–6 laipsniai šilumos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius